Wpis z mikrobloga

Z serii dziś dowiedziałem się na wykopie...

30-letni chłop - nie potrafi się kontrolować, biedna bezrozumna małpka, co on może być winien
14-letnia dziewczyna - totalnie wiedziała co robi, w pełni odpowiedzialna, dorosła osoba, o co wam chodzi

Powtarzam, na wykopie nie ma mizoginii

#shitwykopsays #wardega #stuu #afera
wstanczyk - Z serii dziś dowiedziałem się na wykopie...

30-letni chłop - nie potrafi...

źródło: Web capture_4-10-2023_10237_wykop.pl

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wstanczyk: Nadal ostatnią osobą na której leży odpowiedzialność za 14-latkę jest pedofil z Internetu. Chyba się zgodzisz ze większą odpowiedzialność za bezpieczeństwo bombelka mają rodzice a nawet sama zainteresowana? Nikogo tutaj nie bronie ale nie wiem skąd pomysł ze losowy człowiek ze złymi zamiarami ma jakąś odpowiedzialność inną niż nie popełnienie przestępstwa, a nie musi przestępstwa popełnić żeby kogoś skrzywdzić.

Jak pozwolę dziecku rzucać się pod samochody to przy wypadku
  • Odpowiedz
  • 0
@JackobC tak oczywiście lepiej jest skupiać się na ofiarach i powielać te pierdoły tłumaczące zwyroli, że przecież sama chciała/prosiła się/miała krótka spódniczkę/on się nie mo kontrolować. Obleśne rzeczy wypisujesz.
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Czy jest tam jakieś tłumaczenie zwyroli? Po prostu nie rozumiem czemu w waszej głowie pedofil z internetu jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo twojego dziecka. Może i jest to obleśne ale to ty to robisz nie ja.
  • Odpowiedz