Wpis z mikrobloga

Przypomniała mi się historia mojego kolegi artysty z YouTube.
Ziomek ubierał się bardzo modnie i trendy, mówił lekko inkluzywnym językiem, chodził do klubów gender i ogólnie obracał się w tym towarzystwie artystów-lewaków. I oprócz tego miał wiele psiapsiółek modelek, z którymi chodził na wystawy, sesje foto, No ogólnie #!$%@? typowy sławny przyjaciel artysta z YouTube. Z tą jednak różnica, ze jego koleżanki były znacznie ładniejsze, niż jego dziewczyna z której był znany. Do czego zmierzam. Mój kolega dochodził do takiej zażyłości z tymi laskami, ze one bez problemów pokazywały mu się u siebie w mieszkaniu nago i pytały czy zrobi im fotki itd. Ofkorz w tym czasie (przypadkiem hehe) pojawiał się kryształ i ciekawsze tematy. I również temat jego stosunku (analnego) do kobiet xDD I wtedy tez wiele jego psiapsiółek chciało sprawdzić, czy da się wciągnąć kryształ z #!$%@? - on dawał się zaciągać, po wszystkim mówiąc, ze to nie to i jednak woli inne bo polia moria, ale wiele z nich miało satysfakcję, ze wciągnęło z #!$%@? sławnego artysty. No jak się #!$%@? domyślacie, ziomek nie był żadnym lewakiem, a 100% chadem mizoginem - po prostu wykminil sobie ten sposób na ruchanie świnek i szło mu to znakomicie xD Prawdę o nim poznałem, kiedy jeszcze razem należeliśmy do gamihngowego klanu: ONR i ruchalismy się w dupe. To były czasy. Krzysiu tęsknie.

#gonciarz