Wpis z mikrobloga

#hotelparadise a ja z innej beczki ()
Ej @Paweleos, bo tutaj dauuuży elektorat masz. Nie czekamy na kolejne 900+ i 18 emeryturę….. ale jakieś kody rabatowe na te hinduskie jedwabie i koreańskie kosmetyki mógłbyś nam zapodać ¯\(ツ)/¯
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rosalinea: spokojnie, wszystko w swoim czasie, wolę 10 razy odmówić, aby nie reklamować chińskiej bawełny tylko poczekać na ten jedwab ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale mam nadzieję że mnie obserwujesz, a nie tylko podglądasz.
  • Odpowiedz
  • 3
@Paweleos: jestem wierną fanką fajnych postaci z reality pt. HP i jest was aż troje( ͡ ͜ʖ ͡), których lubię, wspieram i obserwuję. Nawet pierwszą damę w tej trójcy widzę, ale nie narzucam Ci się z niczym…. Wiem, że serce nie sługa ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Presidente to chyba jedna z tych osób, którą nadal obserwuję po emisji i cieszy mnie każdy jego post. Są jeszcze może dwie inne osoby, ale każda z innej edycji, mimo wszystko to lubię jego stories z podróży, bo sama uwielbiam podróżować
  • Odpowiedz
  • 3
@psingwina: mam to samo. Uwielbiam tez ludzi, którzy z dystansem do samych siebie podchodzą i nie srają wyżej niż sami d--y mają. ElPresidente jak dla mnie przegość!
Zazdroszczę mu tej podrózy do Korei. Marzy mi się taka wyprawa. Indie zwiedziłam i z chęcią bym tam wróciła, ale z grupą, samotnie jako kobieta nigdy bym się tam nie wybrała
  • Odpowiedz