Aktywne Wpisy

cinu4 +122
Najbardziej natrętnych neur0pków mam na czarno a i tak fala tuskoidów zalewa wykop przed wyborami. Gdyby mi ktoś w 2015 powiedział, że za 8 lat internet zacznie obciągać Donaldowi to bym wyśmiał, a teraz po prostu wiem, że ten naród skazany jest na bycie pod butem.
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory

Ana77 +8
Potrzebuje opinii facetów i najlepiej 25+
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
![Anna Bryłka o polityce klimatycznej UE [wideo]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a0567737c949fdb1fdf0109a52bf99ff81125bd8c3b132e21a599bbc723197fe,q70.png)

Kopalnia biedoty umysłowej. Jak to świadczy o tej społeczności? No #!$%@? mnie strzelał czytając te komentarze i aż się zabrałem za napisanie tego wpisu.
#shitwykopsays #gorzkiezale #trochebuldupy
Najpierw mój faworyt, @AvK:
Ciekawe uczucie, gdy czytasz jak ktoś kogoś perfidnie nazywa idiotą i jest taki pewny swojej racji i tego co wypisuje, a w rzeczywistości gada takie bzdury. Jeśli ten o kim tak ładnie piszesz jest idiotą to kim ty jesteś człowieku? Strzał ostrzegawczy #!$%@?? Serio? Strzał ostrzegawczy dla łosia?! Skąd ty się urwałeś? Przecież wyraźnie na filmie widać jak łoś dostaje kulkę i szarżuje dalej (a jeśli wtedy chybił to tym bardziej - miałeś ten swój "strzał ostrzegawczy"). Życie to nie Counter Strike, choć pewnie łatwo ci tak pisać siedząc całe życie w mieście. W rzeczywistości masz tylko jedno życie, a czas na decyzje liczony w milisekundach.
A teraz trochę wypowiedzi innych wszystkowiedzących pseudo-ekspertów zza klawiatury:
Dalej już nie czytałem bo chyba bym przy tym przegryzł kabel od kompa. Festiwal głupoty i ignorancji. I jak tak teraz na to znowu patrzę, to chyba niepotrzebnie wyróżniłem akurat @AvK. Wszyscy tutaj trzymali równy poziom.
Jedyne z czym się mogę zgodzić z tymi psychoprzyjaciółmi przyrody to że gość faktycznie powinien zadbać o to aby zwierze umarło szybko... Odjechał w ogóle nie zwracając na nie uwagi. Choć stres też pewnie zrobił swoje...
Dobrze, że wśród tego bagna jest tam też trochę głosów rozsądku. To trochę przywraca wiarę w tę społeczność.
poza tym takie zabijanie wydaje się definitywnie złe(gościu zostawia konające zwierze które mogło ginąć tam jeszcze przez pare godzin)
Sam to przyznałem.
Poczytaj komentarze, większość tych rozsądnych jest zaminusowana. Ja już nie mam siły tłumaczyć, a ludzie tam elegancko wszystko wyjaśnili.
Dla mnie ten filmik też wydawał się z początku oburzający, ale wystarczy chwilę