Aktywne Wpisy
Iskaryota +123
Samorządy miejskie powinny dokręcić śrubę psiarzom w postaci większych podatków, te marne 150 zł rocznie (które płaci pewnie 1/4 posiadaczy) nie są w stanie zniwelować kosztów sprzątania i naprawy zniszczeń jakie wyrządzają te czteronogie, jakby tu nie patrzeć szkodniki w mieście. Ulice obsrane, śmietniki wypełnione workami z gównem, bramy, płoty i znaki drogowe skorodowane od szczochów, a na osiedlach wydaje się, że do mieszkania czy domu psa dają w gratisie z kredytem
qyk +134
Tymi słowami kończymy 8. edycję Typera Żużlowego! Złote, srebrne i brązowe medale w ekstralidze rozdane, więc czas ogłosić również u nas zwycięzcę.
Zwycięzcą 8. edycji Typera Żużlowe zostaje w00nski!
Gratulacje!
Walka była mega zacięta i o zwycięstwie zdecydowała ostatnia kolejka i tylko jeden punkt przewagi!
Parafrazując klasyka: O taki typer nic nie robiłem!
Zwycięzcy poprzednich edycji:
2022 ingate
2021 Nokimochishii
2020 riverstyx
2019 crazymole
2018 walt_gunner
2017 diarrhoea
2016 mk2023
Chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękować wszystkim osobom biorącym udział w typerze, których przez wszystkie 20 rund zebrało się aż 60!
Niektórzy byli od samego początku sezonu aż do końca, niektórzy wpadali tylko na chwilę, a niektórzy nie dotrwali do końca, ale dzięki, że byliście! Bez was nie byłoby tej zabawy!
A tymczasem zapraszam do krótkiego podsumowania sezonu w komentarzach i do zobaczenia już na wiosnę!
#typerzuzlowy #zuzel
Najwięcej punktów uzyskał Borysko88 - 224 pkt.
Zwycięzcy danych rund:
Runda 15: koldinho
Szczegółowe statystyki z rund 1-14 znajdują się tutaj: KLIK
https://wykop.pl/wpis/70646403/szanowni-juz-za-miesiac-startuje-pge-ekstraliga-a-
@w00nski: jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili :D
@koldinho: w przyszłym sezonie będziemy na tronie :D
Nie spodziewałem się kompletnie, a do ostatniej kolejki uważałem, że podium będzie super wynikiem. Podziękowanie dla Ciebie @Nokimochishii za super robotę, bo kupę pracy wykonałeś razem z panem Excelem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niemniej organizacyjnie super to wypadło, piątka!
Podziękowania i gratulacje również dla kolegów z podium @koldinho , @pukowski , a także walczącego do końca @Justifier6878 oraz pozostałych biorących udział.
Do swojego
Dziękuję za mega zabawę i sumienne obliczenia, podziwiam.
Dla mnie to Pan jesteś najlepszy sędzia- kierownik, lepszy niż Pan Leszek bo u nas cały sezon bez kontrowersji