Wpis z mikrobloga

To już jest koniec, nie ma już nic, Jesteśmy wolni, możemy iść.

Tymi słowami kończymy 8. edycję Typera Żużlowego! Złote, srebrne i brązowe medale w ekstralidze rozdane, więc czas ogłosić również u nas zwycięzcę.
Zwycięzcą 8. edycji Typera Żużlowe zostaje w00nski!
Gratulacje!

Walka była mega zacięta i o zwycięstwie zdecydowała ostatnia kolejka i tylko jeden punkt przewagi!
Parafrazując klasyka: O taki typer nic nie robiłem!

Zwycięzcy poprzednich edycji:
2022 ingate
2021 Nokimochishii
2020 riverstyx
2019 crazy
mole
2018 walt_gunner
2017 diarrhoea
2016 mk2023

Chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękować wszystkim osobom biorącym udział w typerze, których przez wszystkie 20 rund zebrało się aż 60!
Niektórzy byli od samego początku sezonu aż do końca, niektórzy wpadali tylko na chwilę, a niektórzy nie dotrwali do końca, ale dzięki, że byliście! Bez was nie byłoby tej zabawy!

A tymczasem zapraszam do krótkiego podsumowania sezonu w komentarzach i do zobaczenia już na wiosnę!

#typerzuzlowy #zuzel
Nokimochishii - >To już jest koniec, nie ma już nic, Jesteśmy wolni, możemy iść.

Tym...

źródło: WynikiR20

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

WOW!!!
Nie spodziewałem się kompletnie, a do ostatniej kolejki uważałem, że podium będzie super wynikiem. Podziękowanie dla Ciebie @Nokimochishii za super robotę, bo kupę pracy wykonałeś razem z panem Excelem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niemniej organizacyjnie super to wypadło, piątka!
Podziękowania i gratulacje również dla kolegów z podium @koldinho , @pukowski , a także walczącego do końca @Justifier6878 oraz pozostałych biorących udział.
Do swojego
  • Odpowiedz
@Nokimochishii:
Dziękuję za mega zabawę i sumienne obliczenia, podziwiam.
Dla mnie to Pan jesteś najlepszy sędzia- kierownik, lepszy niż Pan Leszek bo u nas cały sezon bez kontrowersji
  • Odpowiedz