Aktywne Wpisy
Batonoski +60
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +361
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Czyli już można oficjalnie dodać kolejnego delikwenta to panteonu agresorów w stosunku do osób z macicą XD
Standardowo, lewic która pierwsza jest do obrony kobiet, konwencji stambulskich czy innych pierdół ma za skórą wykorzystywanie seksualne, niezależnie od państwa.
Lsd/le ***wica, ma znakomitą historię krzewienia patriarchatu w swoich grupach. Drą japę o przemocy tymczasem w szeregach partii rządzi się pięścią, dosłownie.
Można uaktualniać listę. (Linki do poniższego kalendarium TUTAJ)
2006: Kandydat lewicy z wyrokiem za pobicie
2007: Byli działacze SLD odpowiedzą przed sądem
2008: Oskarżany o zgwałcenie prostytutki Bogdan Golik ma zostać członkiem SLD
2010: Grzegorz Napieralski i jego bliźniaczki
2012: Na posiedzeniu jednego z kieleckich kół SLD Stanisław Rupniewski miał nazwać publicznie Alicję Obarę, Joannę Grzelę i Jana Gieradę prostytutkami politycznymi.
2013: Afera w SLD. Partyjny lider bił i dusił koleżankę, a koledzy nie reagowali
2020: Odeszła z Razem, teraz ujawnia sekrety partii. "Bagno", "przemoc seksualna"
2022: Byli działacze Razem: W partii był mobbing. "Członkostwo przypłaciłem depresją i próbami samobójczymi"
2022: Zaginął lokalny polityk Lewicy. Zdecydowany krok partii ma to związek z pojawiającymi się doniesieniami o tym, że polityk mógł być sprawcą gwałtu
2022: Członek Homokomando oskarżony o gwałt z użyciem broni
2022: 18-letni Mikołaj J., lider tzw. ruchu antyfaszystowskiego i jeden z kierujących fanpage'em "Antyfaszystowski Inowrocław", zabił w makabryczny sposób trzynastolatkę.
2023: Gościnnie edycja Brytyjska: Poseł Partii Pracy wymieniła 20 kolegów na „liście molestowania seksualnego”
2023: Patocelebryta Gargamel o lewicowych poglądach (antylifowe fotki i wokizm) przejawia swoją niedojrzałość w związku z nieletnią partnerką stosując metody ograniczania prywatności i przemoc w postaci agresji słownej
Lista robi się coraz dłuższa. Ach ta lewica.
ale, że nie masz na liście sldowca-wykładowcy, który zaliczał swoje studentki w zamian za zaliczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najciemniej pod latarnią.
https://www.google.com/amp/s/www.wprost.pl/amp/389089/zaliczenie-za-seks-skandal-na-uniwersytecie-wroclawskim.html