Aktywne Wpisy

daeun +120
#rozdajo jakiego na wykopie jeszcze nie było. Mam luźne 1,5mln złotych i z checią pomogę odmienić życie kilku z was.(。◕‿‿◕。)
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci

źródło: temp_file1653295140056787202
Pobierz
KsiezniczkaDunia +58

źródło: temp_file7059962996228811810
Pobierz
@malymloteczek: nie, nigdy. choć mam pewne podejrzenie, że ma to związek z tym, że nigdy na żadnej nie byłem, aczkolwiek to wyłącznie podejrzenie, prawda.
Że co? A od kiedy to p---------a w Polsce jest nielegalna?
@Serniczek_Szatana: p---------a nie jest nielegalna
To, że przestępstwem jest tylko czerpanie korzyści z nierządu, nie oznacza, że p---------a jest legalna.
De jure może i nie popełnia przestępstwa jako p---------a, ale popełnia kilka innych przy okazji wykonując taka prace. De facto wiec, p---------a jest nielegalna.
A zapłacenie kumplowi za jednorazową pomoc wcale nie równa się czerpaniu stałej korzyści w wykonywanej pracy.
Obchodzenie przepisów i twoje fikołki logiczne nie zmieniają faktu, że p---------a nie jest w Polsce legalna i tyle.