Aktywne Wpisy
Grooveer +1
JulianGangol +19
- Co uderzysz mnie? Dziewczyne uderzysz? <zaczyna napyerdalac goscia palka teleskopowa a pozniej kopie mu w siatke z zakupami>. No i co uderzysz mnie? No uderzysz? <Typ wali w swojej obronie nozem pod zebro w julke agresorke...>
- Hurrrrrrr duuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr przyebales dziewczynieeeee!!!
Julkom teraz sie wydaje, ze jak posiadaja tzipe to im wszystko wolno i ze na jakims kodzie niesmiertelnosci leca jak w GTA i one moga kogos piesciami naqurwiac i za
- Hurrrrrrr duuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr przyebales dziewczynieeeee!!!
Julkom teraz sie wydaje, ze jak posiadaja tzipe to im wszystko wolno i ze na jakims kodzie niesmiertelnosci leca jak w GTA i one moga kogos piesciami naqurwiac i za
1mh/s daje gornikowi okolo 25$ na dzien gdzie srednia wartosc dla krypto to teraz okolo 6 $ a dla nowych cos kolo 10$.
Diff tez niebawem spadnie i to pewnie z x3 :)
Nie #!$%@? sie czasem no chyba ze macie inne spostrzeżenia.
Tak tak kopac sie oplaca bardzo i najlepiej sprzedac i zapomniec.
#kryptowaluty
#blackcoin
Moim zdaniem jak ktos kupi to sie wpier.. na wlasne rzyczenie.
Ide spac.
Komentarz usunięty przez autora
"blocks" : 2877,
zostało jeszcze do wykopania tylko 7123 co daje nam niecałe 5 dni kopania. Ptem już tylko POS. Wątpię żeby hashrate spadł. Raczej wzrośnie bo wskoczą Ci którzy chcą się załapać na ostatnie bloki :)
Twój argument jest raczej niepoprawny dla tego wstawiam zdjęcie konia naprawiającego samochód :)
Tak więc
No nie spodziewalem sie takiej rekcji.
Nie bede juz na ten temat pisac bo widze ze dosc drazliwy jest i kazdy wie najlepiej.
Dodam tylko ze pogadamy 2 tygodnie po tym jak przestanie byc kopana a moze wy mieliscie racje oby (lepiej zeby sie wykopki bogacily).
Moim zdaniem to ze zrzuci Lanc jest dobrym posunieciem ale racja moge sie mylic i obym sie mylil.
Ano jak zawsze jak pisalem ze jestem prawe pewny skokow ceny to az 2 osoby wykorzystaly info. Bylo tak kilka razy pod rzad (przesledzcie sobie historie jak jakies zastrzezenia). Taka juz ta wykopkowa spolecznosc same indywidualnosci kazdy sam twardo decyduje.