Aktywne Wpisy
stormi +76
czy ktos na wykopie ma ladniejsza dupe niz ja?
swisstak_ch +355
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
1. Czy w nadchodzące Super Mario Bros Wonder gra się analogiami czy strzałkami? Nigdy w zyciu nie grałem w żadna platformówke 2D wiec nie wiem :D
2. Czy Donkey Kong Tropical Freeze na Switcha naprawdę jest takie trudne? Szkoda mi wydawać ponad 200 zł na grę, na która będę się wkurzał. Dotychczas z platformowej tylko grałem Mario Oddysey, przeszedłem fabule księżyców nie zbierałem później, ale ogolnie gra bardzo fajna, czasam się denerwowałem bo trudno mi było, ale koniec końców fajna gra, dlatego myśle nad nowym Mario tym Wojder co będzie i Donkey Kong, bo bym spróbował 2D platformówki.
#switch #donkeykong #mario #nintendo
Kong jest trudny ale no już bez przesady, mój 7 latek ogarnia. Wiadomo, że jak chcesz maksować to będzie trudniej.
Odyseje warto maksować, tam jest dużo po głównym wątku.