Aktywne Wpisy
xena_x +5
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
OCIEBATON +380
Płaczki po odpadnięciu napalonego Krzysztofa są niczym miód na moje chore gardło xD wyglądało to niemal tak jakby za bramą czekał na Krzysiura pluton egzekucyjny XD decyzja Vifona sprawiła, że jestem ciekawa jak to się rozwinie i czy faktycznie sRoszek zaopiekuje się Tori ( ͡° ͜ʖ ͡°). Bo już traciłam chęć do dalszego ogladania. No i! Liczę na to, że dziewczyna z listem to faktycznie Łucja, bo po krótkim odpoczynku, kilku zmianach może mieć więcej chęci i możliwości by zamieszać.
To, co jeszcze mnie rozp13rd0liło to pani mecenas. Przyglądam jej się od jakiegoś czasu i łapię się za głowę. Dziewczyna chyba nie była totalnie świadoma do jakiego programu idzie, gdzie wyjeżdża i jak się do tego przygotować. Usta i rzęski zrobione, najlepsze kiecki i buty wzięte, a potem cóż... oparzenia, opuchlizna, płaczki. Jakby miała wydać wyrok śmierci na Pawle xD śmiesznie się to ogląda, ale jednocześnie przechodzi mnie fala kryndżu xD