Aktywne Wpisy
202492 +214
Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Jest setki analiz i twardych danych mówiących o tym że na tinderze jest nadreprezentacja facetów. Są tam wszyscy, od licealistów, srudenciakow, 30-latkow, mężów szukający zdrady aż po kryminalistów, turystów i dziadków na emeryturze. Za to kobiet tak naprawdę garstka, bardzo słaba, która może przebierać w bogatych daddy I adonisach po Koźmińskim. Wychodząc z założenia że nawet normik nie ma tam czego szukać, gdyż jego ligę może spokojnie wyrwać w realu, genetyczne odpady nie powinny nawet jej instalować. #blackpill
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Mój przykład: przez całe życie miałem w sumie 4 relacje fwb (prawie wszystko relacje internetowe, ale nie Tinder) i 2 onsy.
Tymczasem 3 miesiące aktywnego korzystania z Tindera - nie dane mi było nawet jedno spotkanie na żywo
Takie życie jak mi proponujesz jest dla mnie nic nie warte. Już wolę żyć iluzją i nadziejami, które nigdy się nie spełnią