Wpis z mikrobloga

4 rano, pregabalinka, zajebisty humor, no to jedziemy, może dzis sie uda coś zrobić. Musze, bo jest coraz gorzej. Btw. nie wstaje tak wczesnie do pracy, bo jej nie mam ehh.

#depresja
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Skopo: psychiatra ciągle mi zmienia leki jak mówię, że nie czuję poprawy. Sportu się nie da uprawiać przez depresję. Niby chłop próbował wiele razy ćwiczyć, ale zawsze przychodzą myśli depresyjne, a później magiczne. Chłop przez kilka dni chodzi jak żywy trup, pusty w środku, a później nie robi już nic, bo nic nie ma sensu. Tylko śpi i chce zapomnieć, że istnieje. Ale dziś jest dobrze. Ale ogólnie życiowo beznadziejnie
MiAmasLinukson - @Skopo: psychiatra ciągle mi zmienia leki jak mówię, że nie czuję po...

źródło: lain

Pobierz
  • Odpowiedz
@Mi_Amas_Linukson: Lorazepam brałeś? Pregabalina dotyczy GABA. Niestety leki dobiera się na czuja. Ostatecznie i najskuteczniejsze są elektrowstrząsy. Przeczytaj sobie "Trenuj swój umysł czyli jak obudzić w sobie potencjał" Simon Wootton Terry Horne. Pierwsze rozdziały powiedzą Ci ile czynników wpływa na Twoje myślenie. Rozważ również intensywną psychoterapię na oddziale dziennym.

Mnie udało się w miarę odzyskać radość z życia po 6 latach. Leki pomagają ale bez terapii to tylko zasłona dymna.
  • Odpowiedz