Kto jest głupszy, OP który kłamie sugerując, że na zdjęciu jest polka, czy moderacja która dostaję zgłoszenie i nic z tym nie robi? Ale najważniejsze, że PiSowi krzywdy zrobić nie dadzą xD Zielona glut na ryj dla was. #wykop #moderacja
czy moderacja która dostaję zgłoszenie i nic z tym nie robi?
@DzonySiara: a co ma zrobić? Jaki dałes powód zgłoszenia? Myślisz, że wystarczy że zgłosisz i dana treść magicznie wyparuje? Dana treść musi łamać regulamin.
@Mr_3nKi_ Trudno trafić w te parę punktów które sami proponują, jest opcja "inne" i to zaznaczyłem z wyjaśnieniem, więc co tu trudnego? Ten wpis jest w 100% kłamliwy, to słaby argument żeby go skasować?
@Mr_3nKi_ A co się ma stać? Nic. Ale celowe wprowadzanie ludzi w błąd dla mnie jest słabe. A czy jest to w regulaminie? Nie wiem, nie znam go, zresztą moderacja pewnie też nie.
Ale celowe wprowadzanie ludzi w błąd dla mnie jest słabe.
@DzonySiara: Dużo tego tutaj i to bardzo dużo - szczególnie pod tagiem #polityka.
Gdyby to było znalezisko, to zostałoby usunięte, ale to tylko randomowy wpis. Na mirko jest luźniej niż na wykopaliskach. Moderacja aż tak bardzo nie przywiązuje uwagi na tego typu wpisy. Polka, nie p0lka - każdy wie o co chodzi.
Ale najważniejsze, że PiSowi krzywdy zrobić nie dadzą xD
Zielona glut na ryj dla was.
#wykop
#moderacja
@DzonySiara: a co ma zrobić? Jaki dałes powód zgłoszenia? Myślisz, że wystarczy że zgłosisz i dana treść magicznie wyparuje? Dana treść musi łamać regulamin.
O kurcze, trudne się wylosowało.
@DzonySiara: Najgorsza opcja - prawie nigdy nie działa prawidłowo.
Ale czy łamie regulamin? Też możesz wkleić Azjatkę nazywając ją p0lka i nic sie nie stanie.
A czy jest to w regulaminie? Nie wiem, nie znam go, zresztą moderacja pewnie też nie.
@DzonySiara: Dużo tego tutaj i to bardzo dużo - szczególnie pod tagiem #polityka.
Gdyby to było znalezisko, to zostałoby usunięte, ale to tylko randomowy wpis. Na mirko jest luźniej niż na wykopaliskach. Moderacja aż tak bardzo nie przywiązuje uwagi na tego typu wpisy. Polka, nie p0lka - każdy wie o co chodzi.