Wpis z mikrobloga

@kochamcovid: ¯\(ツ)/¯ Nawoływanie do porażki Ukrainy to dopiero wsparcie nie fajnokremlaku. Sprzęt i wola przekazania to właśnie zasługa każdego Polaka, który ciężko tu pracuje i wybiera odpowiednie rządy.
Pozdrawiam.
Z czego większość to po prostu dyskusja z kimś.

@kochamcovid: Po prostu nie umiesz przejśc obojętnie wobec szkalowania untermenschy z rosji i musisz sie przy każdym takim wpisie zdefeować.

No i ten, nie żeby coś - najdłuższa przerwa między kolejnymi wysrywami jakie tu sadziłeś to było 19 minut xD
Przecież ja sram na Rosję.

@kochamcovid: To napisz to:

rosjanie to untermensche

Co do tych 19 minut, to o czym ty, jak zwykle, bredzisz?

@kochamcovid: anon, dodałeś wysrywa w kilkanaście sekund po tym jak tu odpisałem po.. osmiu godzinach.

Cała niedzielę też jak widze #!$%@?łeś na wykopie - nie ma co, superżycie musisz mieć :D ruchałeś chociaż w ten weekend czy znowu nie pykło?
@pogromca_krasnali: Nie napiszę jakichś twoich nazistowskich bredzeń, bo nie jestem ksenofobem. Nie napiszę tak o żadnej nacji. Dalej nie wyjaśniłeś bredzenia na temat 19 minut, skąd to wytrzasnąłeś? Ciekawe też po lekach czy przed? Co do ostatniej części, dla ciebie zaruchanie w weekend (albo przynajmniej ten jeden raz w życiu) to Mount Everest sukcesu, prawda.
Co do ostatniej części, dla ciebie zaruchanie w weekend (albo przynajmniej ten jeden raz w życiu) to Mount Everest sukcesu, prawda.

@kochamcovid: Ja zaruchanie nazywam po prostu zwykłym wieczorem (czy tam porankiem, zależy jak wypadnie).

Nie napiszę jakichś twoich nazistowskich bredzeń, bo nie jestem ksenofobem.

@kochamcovid: Aha, na pewno.

Nie zmienia to faktu, że nie ma dowodu by rosjanie byli ludźmi, a nie np. trzecim gatunkiem szympansa. Z tym "sapiens"