Aktywne Wpisy
Wojciech_Skupien +733
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Ryneczek +91
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
TVN, widzę te marne próby ocieplenia wizerunku "starej gwardii" xd. sorry, #pamietamy
Chociaż...
Alicja jest osobą, którą mogłabym polubić w prawdziwym życiu, ale jak dorośnie, za jakieś 10 lat.
Ona i Kori przypominają mi vibe mnie i moich przyjaciółek z czasów wczesnostudenckich. Durne g*wno dramy, szalone miłości "do grobowej deski" (a pewnie już nawet imion tych niektórych typów nie pamiętamy), fochy cholera wie o co (bo któraś nie dostała oficjalnego zaproszenia np. na spotkanie, które robiłyśmy co piątek - spina niczym o wspólne malowanie się w HP) Powiem Wam, że jesteśmy dorosłe, dalej się znamy i chociaż nie widujemy się już co piątek to właśnie z mega sentymentem to wszystko wspominany. Aczkolwiek: chwalmy los, że nikt nas wtedy nie nagrywał i nie puszczał w TV.
Dodatkowo Alicja, pomimo tego, że jest trzpiotką i szybciej mówi niż myśli, w mojej ocenie, jest szalenie inteligentna. Spójrzcie z jaką łatwością przychodzą jej te żonglerki słowne z Rochem i że są całkiem celne. Ja lubię taka ironiczną polemikę i delikatne uszczypliwości. Sama tak prowadze rozmowy z najbliższymi mi ludźmi. I nikt się mie obraża >,<