Wpis z mikrobloga

@Gulczas1337: Dlatego, że to #!$%@? złodziej, oszut i degenerat co niewinnym ludziom w twarz psika gazem? No nie wiem, jak dla mnie taki człowiek nie powinien u normalnych ludzi powodować jakiejś sympatii.
  • Odpowiedz
@swynx: Przecież to nie jest tak, że on podchodzi do kogoś na mieście i po prostu pryska go gazem. On jedynie prowokuje ludzi słownie, a to nie upoważnia kogokolwiek do podnoszenia na niego ręki. Kawiaq dopiero wtedy psika kogoś gazem, gdy ktoś idzie w jego stronę z zamiarem zaatakowania go.
  • Odpowiedz
gdy ktoś idzie w jego stronę z zamiarem zaatakowania go.

@Gulczas1337: To przejrzyj jeszcze raz filmiki które latają po necie xD 90% przypadków nie chciało na niego ręki podnieść, a on ich psikał jak ostatnia pała, wcześniej prowokując, takich śmieci się utylizuje, a Ty go jeszcze bronisz xD A to sprzedawanie podrób telefonów jak wytłumaczysz? Niewiarygodne. ha tfu.
  • Odpowiedz
@swynx: Choćby nawet on trafił do więzienia, to mi jest obojętne - traktuję to jak dobrą zabawę i rozrywkę. Nie ma takiego czegoś, jak granice w byciu zadymiarzem. To środowisko influencerów jest niczym innym, niż cyrkiem, w którym są małpy mające na celu nas zabawiać, nie powinniśmy wczuwać się w to na poważnie.
  • Odpowiedz
@Gulczas1337: No ta, dla Ciebie to pewnie Mariusz Trynkiewicz jest największym ultra zadymiarzem, ostatni level w dymieniu? Dopóki ofiarą takich patusów są jacyś losowi ludzie to Tobie to pasuje bo jest co oglądać? ()
  • Odpowiedz
@swynx: Nie, nie w tym rzecz, kompletnie nieadekwatne porównanie z Twojej strony, odbiegające od tematu. Wiem, jak zwizualizuję Ci to w najprostszy sposób - oglądanie Kawiaq można porównać do oglądania stron typu Gore, takich jak Sadistic, na których są filmiki z przestępstw z całego świata (dopuszczalnych do oglądania) Ludzie wchodzą na te strony dla samej ciekawości, pomimo, że wcale nie popierają ani nie utożsamiają się z tym, co jest zamieszczane
  • Odpowiedz