Aktywne Wpisy
Giru +6
sruba_m3 +21
Ech, dobrze wam radzę. Nie róbcie sobie gówniaka. Największy błąd w moim życiu. Jakby podsumować pięcioletni czas jaki spędził na tej planecie to najbardziej uderza dysproporcja chwil dobrych do chwili złych (oczywiście z mojej perspektywy, a nie jego), gdzie dobrych to jest jakieś 5 min dziennie, reszta to złe. Przy czym te dobre to jakieś g---o typu rozśmieszy cię, albo po prostu zrobi coś jak należy, czyli w ogólnym rozrachunku c---a warte
on się męczy, Kulesza się męczy, piłkarze się męczą, nie mówiąc już o kibicach. Z tej mąki chleba nie będzie.
Znając życie będzie Polak, bo karuzela musi się kręcić. Ja mam pięciu kandydatów:
Dwóch to zły wybór: Papszun i Probierz.
Dwóch to mniejsze zło: Urban i Skorża.
Do tego jeszcze Renard, ale to raczej marzenia.
Najłatwiej wyjąć Papszuna, bo jest bez roboty. Ale kurde, przecież on robił wyniki długoletnią pracą, nie jest zadaniowcem. W dodatku jest schematyczny.
Probierz pracuje w u21, więc to logiczny wybór, ale to raczej taki zadaniowiec typu Brzęczek/Czesiu.
Autobus i laga.
Jeśli Skorża zadbał o zapis w kontrakcie że jak zgłasza się kadra, to może odejść to bym się nawet nie zastanawiał. Za kilka lat będzie żal że nie spróbowano, podobnie jak z Kasperczakiem.
Urban to trochę jak Skorża. Bardziej elastyczny, pewnie łatwiej by go było wyjąć z klubu.
Renard teraz z babami pracuje, ciężko właściwie określić czy to dobry wybór (bo może zły) ale to taki złotousty Sousa 2.0. Jakby nie było wyników, to by było przynajmniej wiadomo że nie wina trenera.
#mecz #reprezentacja #meczynaspilka
#dzielinaspilka
..,......... . .
Z Papszunem będzie murarka i sousowe 352 co już pokazało że te sieroty nie potrafią tak grać
Trzeba bata na tych patałachow
Od biedy Felix Magath :D