Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie, ze to co najbardziej odróżnia Łucję od reszty to brak desperacji (pominę klasę jaka sobą prezentuje, to oczywiste).
Ona osiagnela już sukces na poziomie, na który większość uczestników liczy po programie (patrząc na jako taka stabilizację zawodowa). I nie ma w tym nic złego, jednak w internetach despere wyczuwa się na kilometr i zwyczajnie się nie sprzeda ¯\(ツ)/¯
Z obecnych uczestników wizerunkowo mogą się uratować Karolina czy Krzysiek, cała reszta ehhhh…
Jakby zapomnieli, ze tak naprawdę nie przyszli po przygodę przy miłość - oni wszyscy poszli tam po fejm i krok do kariery.
W hotelu emocje mogły każdego ponieść - ale gdzie oni maja rozum dalej psując sobie opinie na insta? Przecież to ich praca jakby nie było ( ͡° ͡°)
#hotelparadise
  • 1
  • Odpowiedz
@katarzyn-raz-dwa: właśnie też mnie to zastanawia. Przecież oglądają te wszystkie odcinki i widzą dokładnie to samo co widz. Widzą to, co pokazuje tv. Wierzę w to, że wielu fajnych, ciekawych (miłych znaczy) momentów nie widzimy, ale JA PIERD*LE, dlaczego oni nie mogą okazać trochę pokory i powiedzieć coś w stylu "rzeczywiście, spieprzyłam/em, zachowałam/em się jak dupek, ale w tamtym momencie inaczej odbieralem pewne emocje, zachowania". Tak jak Kori nie lubię, to
  • Odpowiedz