Aktywne Wpisy
Damianooo_421 +144
Mirki pijcie ze mną kompot, po latach jeżdżenia gównami co mają 100 km w końcu kupiłem normalne, komfortowe auto i ma ponad 200 kucy.
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie

źródło: temp_file6183910751691884725
Pobierz
iforgotmypass_ +48
Tag do obserwowania i czarnolisto – #wynajmij125
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres

źródło: Screenshot 2025-02-06 at 14.44.51
Pobierz
Następna okazja na obserwację tej komety za 437 lat.
#astronomia #astrofoto #kosmos #kosmosboners #kosmicznapropaganda #ciekawostki
źródło: NISHIMURA
Pobierz@SebastianDosiadlgo:
Dziś mi się nie chce, poczekam na następną okazję.
źródło: temp_file8537765026161942589
Pobierz@wrth: @skawina Znalazłem chyba dokładnie we wskazanym miejscu obiekt na granicy zasięgu lornetki i nawet tego nie jestem pewien, bo niebo jest już za jasne na taką kometę. Teleskopu nawet nie wyciągałem, bo wiedziałem co się święci. Media za mocno to rozdmuchały. Możecie iść dalej spać ¯\(ツ)/¯
No i d--a, nic nie zobaczyłem. Albo przez góry albo przez drzewa (╯︵╰,)
To fakt, bardzo ładne dzisiaj.