Aktywne Wpisy
Sos_Tatarski69 +10
#polityka #sejm #wybory Mam pytanko do wyborców, którzy tak bardzo byli uśmiechnięci przy urnach w zeszłym roku, szczególnie na Jagodnie.. W związku z tym, że minęło już kilka dobrych miesięcy kadencji, a rudy [pkazał już swoje prawdziwe oblicze między innymi podwyższając VAT na żywność o 5% tworząc drożyznę w sklepach, od 1 lipca kolejna ogromna podwyżka na prąd i gaz, a eksperci już zapowiadają znaczący wzrost bezrobocia, czyli de facto powrót do

kryminalnykwadrans +250
Czytam, że jak oszukuje się w sklepie, przy kasach samoobsługowych to wzywa się policję i robi się sprawę z art. 286kk. Zresztą słusznie jak oszukuje się świadomie.
Dlaczego tylko to nie działa w drugą stronę? I jak sklep oszukuje to mówi się tylko i wyłącznie o zwykłej pomyłce, a nie przestępstwie? Prawo powinno być równe dla wszystkich prawda?
#handel #zakupy #prawo
Dlaczego tylko to nie działa w drugą stronę? I jak sklep oszukuje to mówi się tylko i wyłącznie o zwykłej pomyłce, a nie przestępstwie? Prawo powinno być równe dla wszystkich prawda?
#handel #zakupy #prawo

Mircy. Czy jest szansa gdzieś u nas to dostać GBD-200SM-1A6ER ?
Wszędzie pusto :/
źródło: Screenshot_20230909_093819_Opera
Pobierz1. Elementy bezbarwne szybko zżółkną nawet jak nie będziesz często nosił
2. Ten zegarek tylko dobrze wygląda i ma super ekran, bo funkcjonalnie to straszna padaka
3. Poza tym bardzo wygodny na ręce i dużo dziurek w pasku. Jak ma tylko wyglądać i pokazywać godzinę to jest ok
- raczej czarny do mnie przemawia (no może eniebieski)
- używam godziny, stopera i budzika
- dzisiaj ogladalem na zywo i ekran jest mega ostry i ładny.
- dobrze leży i fajny materiał paska
- BT nie chce uzywac bo to kolejne uwiązanie do telefonu, którego i tak mam już dosyć.
źródło: 20230909_120953
PobierzCzy ekran i obudowa łapie dużo zadrapań?
Dźwięk alarmu trwa 5 czy 10 sekund?
2 lata? - to b. dobrze trzyma bateria.
No zielony jest mega żarówka :) ale upierd*** go pewnie w pół roku.
Nie myslałeś o założeniu Bullbara ?
Ja od razu kupiłem szkło u friendow za kilka zł. Powinienem mieć jeszcze 2, bo sprawdziłem, że tyle było w zestawie za 18.91zł Jak chcesz to poszukam i Ci podeślę. Zupelnie nie widać, że jest założone.
Na obudowie mam tylko jedno draśnięcie (złapane niedawno). Rysek nie widać, bo obudowa matowa.
@mgr_rybak: dziekuje. już widziałem kilka na Aliexpres i u nas lokalnie.
jak wyjde z dylematu czarny-niebieski to pewnie kupię.
pozdr.