Aktywne Wpisy
Polejmnie +74
Seks bez zgody będzie gwałtem
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
dendii +87
Kibicujesz plusujesz, kibicujmy naszym braciom
#mecz
#mecz
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
szukam pracy ale na miejscu tylko
Ludzie myślą że nie miałbym co robić tylko udawać bezdomnego Kamila, i specjalnie robić wpis XD bawi mnie to co mówią. Nie jest miło
mój blik nr 48213788
Ja dzisiaj tutaj spałem, tu nie dają herbaty nie dają zupy nawet nie ma daszku jak pada śnieg
Dziękuję za wpłaty, nie będę chodził na suchych bułkach Każda złotówka się liczy
uciekłem od rodziców toksycznych
mój blik ( ͡º ͜ʖ͡º)
Highlander, taka bieda zblendowana whisky z colą, ale lubię jak potrzebuje cukru. Duży Ben.
Mówię, że Duży Ben
poprosiłem pana, żeby bułki i ciepły chlebek wliczyl w alkohol, żeby się nikt nie przysadzil że kłamie (╯︵╰,)