Aktywne Wpisy

OptiFinance +380
Jak wpis @Aeciatko tyle osób zainteresował, to ja wrzucę swoje 3 grosze będąc posiadaczem identycznego przybytku już 2 lata ale z perspektywy zakończenia budowy oraz użytkowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie i tak miałem to w planach
Podpisałem umowę 03.05.2021, dom postawili 15.11.2021, wprowadzenie było 01.04.2022, czyli 11 miesięcy od decyzji o budowie, po pełne zamieszkanie (wszystkie meble, kuchnia, sprzęty, ułożone rzeczy w szafkach). To tak w ekspresie. Kupowałem dom
Podpisałem umowę 03.05.2021, dom postawili 15.11.2021, wprowadzenie było 01.04.2022, czyli 11 miesięcy od decyzji o budowie, po pełne zamieszkanie (wszystkie meble, kuchnia, sprzęty, ułożone rzeczy w szafkach). To tak w ekspresie. Kupowałem dom

źródło: IMG_20241121_081307
Pobierz
Polska2080 +9
#kryptowaluty #pytanie #pytaniedoeksperta #inwestycje #inwestowanie
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
#starfield #gry
@Larsberg: mnóstwo elementów gier można ocenić obiektywnie ale prasa tego z jakiegoś powodu nie robi. W starfieldzie po oczach kłują słabe tekstury, c-----o zaprojektowane ui, mała różnorodność i słabe ai wrogów, ogrom loadingów itp. A jednak znaleźć recenzenta który realnie zwraca na to uwagę i obiektywnie zaniża ocenę gry względem tych wad to sztuka ciężka. I tak samo zgodzę się z Tobą że nowe gow są
źródło: temp_file7654771402287859678
PobierzTe cepy grają w to na zestawach z RTX4090 (karta za 7-10 tysięcy!!!) i mają czelność powiedzieć, że gra jest dobrze zoptymalizowana, bo chodzi im 60 FPS. Na najmocniejszej dostępnej