Aktywne Wpisy
Pust3lnick +11
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
mleko23 +587
Bardzo pilnie potrzebuje kogos kto zechce odegrac scene bycia mojej narzeczonej na imprezie rodzinnej 26 maja. Jedynie czego oczekuje to kultury, obsługi noża i widelca i komplementy ciotkom. Ok. 4 godziny to zajmie i konczymy nasz zwiazek. Wiek 25 do 40. Bardzo by bylo dobrze gdyby cos wiedziala o samolotach bo chcial bym ja przedstawic jako stewardessa ktorej nigdy nie ma w domu a pozniej zginie. Ktos mi
pomoze???
pomoze???
@biggle: karta nauczyciela mówi tylko o tym, że nie może pracować dłużej niż 40h. Nie jest zobowiązany do pracy w szkole czy zdalnej przez 40h.
Na jakiej umowie masz 28 dni wolnego bo na pewno nie na umowie o pracę? Czyżby nauczyciel że
Ale teraz płatek śniegu bedzie miał traume bo pani w szkole nakrzyczy : ((((((((((((((((((((((( ojejku misui słodki, tryzmaj się tam
Jak w zimie schody do szatni na dole były całe w pośniegowej ciapie, jak wywinęłam na nich orła takiego, że pogotowie po mnie przyjechało i jak babka od historii cisnęła ze mnie bekę, że sama jestem ciapa, a koniec końców nie było mnie 2 miesiące w szkole xD
Albo jak taki nieco przytrzymany Paweł na jednej lekcji zapytał, czy może póĵść do toalety, ale nauczycielka mu powiedziała, że