Aktywne Wpisy
ZdrowaPianka_pl +132
Kochane Mirki i Mirabelki!
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
PiccoloColo +221
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#alfaromeo #motoryzacja #samochody #alfaholicy
Jak całe życie jeździłeś dieslami, to po przesiadce do benki nigdy nie spojrzysz więcej na dizelka poczciwym okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak przesiadałem się z 1.4 TDI do 3.2 Busso to był ten moment, kiedy swoje
To tak jakby powiedzieć że nigdy więcej nie dotkniesz benzyny, bo po przesiadce z jakiejś 1,2 benzyny przejdziesz na 1,9 TDI i widzisz dużą różnice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam mam benzynę, która jest bardzo cicha nawet w porównaniu do innych silników benzynowych, choć pojemność raczej ponadprzeciętna(2,4)- tutaj racja, że komfort jest dobry
Jeździłem też trochę dieslami, teraz też mam czasem okazję pojezdzić - z mojej perspektywy praca diesla