Aktywne Wpisy
mickpl +1646
W końcu wyszłam się spotkać z ludźmi. Oh, tak długo nie miałam interakcji, że zapomniałam jak to jest spędzać z ludźmi czas i się komunikować, czasem mózg mi się wyładowywał społecznie, ale potem wracał do normalności.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Kontakt z ludźmi jest dla mnie:
- trudny. 25.5% (35)
- łatwy. 18.2% (25)
- łatwy, ale unikam ludzi. 37.2% (51)
- zbędny. 19.0% (26)
#tavex #zloto #surowce
Oczywiście może się zdarzyć, że nie masz pieniędzy na monetę 1oz (najniższe premium ze wszystkiego) dlatego podaję rozwiązanie:
Bierzesz kredyt ratalny 7000 zł, kupujesz monetę 1oz.
Raty wymuszą na Tobie systematyczną spłatę.
Odsetki od kredytu i tak będą niższe niż premium dla dilera za zakup drobiazgów typu 1gram lub 1/10oz.
Komentarz usunięty przez autora
Nie mamy danych dotyczących prób sprzedaży naszej sztabki za granicą, ale warto pamiętać, że salony Tavex znajdują się już w kilkunastu krajach w całej Europie, a tam na pewno nie będzie problemu z odsprzedażą sztabki. :)
Sprawdź też za ile sprzedasz bo.... jak kupiłem kiedyś 1/2 oz to oczywiście zapłaciłem wyższe premium. A gdy chciałem sprzedać to się okazało, że również z większą stratą! mam to sprzedać.Za 2x 1/2oz proponowano mi mniej niż za 1oz.
Dlatego nie dotykam już niczego innego niż uncjowe złote monety. A na srebro pluję :)
Zanim kupisz - sprawdź