Wpis z mikrobloga

@Dethspike: XD nie, przyszedłem podpowiedzieć że to najlepsza opcja XD i jeszcze tego typa w slumsach nie bić co uczy złodziejstwa na poziom ostatni i masz otwieranie zamków i kradzież kieszenkową "co graniczy z cudem" pochytaną
  • Odpowiedz
@kubaw92: temu od kaskadierzy coś chyba trzeba było zapłacić, ale gadasz z jakimiś typem co daje zadanie i przy okazji robisz mu "risercz kieszeni" xD i typ zadowolony i Ty zadowolony, czego chcieć więcej
  • Odpowiedz
@kubaw92: Cieśla Davis skupuje to wszystko za dobrą cenę, polecam zostać u niego czeladnikiem w II rozdziale, bo można zarobić sporo kasy, a te wszystkie złote i srebrne talerze, puchary, naszyjniki itd. i tak się do niczego nie przydają. No i cieśla daje też co jakiś czas questy z otwieraniem jego skrzyń, w których można znaleźć bardzo fajne przedmioty, dlatego warto do niego często zaglądać.
  • Odpowiedz
@kubaw92: W sumie nie pamiętam już dokładnie, bo czasem te questy pojawiały się po jakichś ważnych wydarzeniach związanych z fabułą (np. w nowym akcie), ale czasem miałem wrażenie, że nie zrobiłem w grze niczego ważnego poza eksplorowaniem świata i questami pobocznymi, a i tak jak wpadałem do cieśli coś sprzedać to dawał zlecenia na nową skrzynię. Najlepiej chyba po prostu do niego zaglądać co kilka dni albo przy okazji każdej
  • Odpowiedz
  • 0
@Czyste_Buty: to mam już 90%. To chyba max? I czy potem można coś zrobić z reszta wydobywanych przedmiotów fajnego?
A do kopalni się wybiorę. Liczę ze będzie na miejscu cebulka co odkupi ode mnie bryłki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kubaw92: brylki się wymienia na golda po wyjsciu z kopalni, u kowala, tam gdzie sprawdzasz skill kopania u npca, tylko bardziej w głąb jaskini. Najbardziej oplacalne jest dołączenie do araxos, bo wchodzisz za darmochę ;)
  • Odpowiedz