Aktywne Wpisy
stanley___ +86
dariusz_94 +2957
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
Wielki turniej na najlepszą eeveelucję dobiegł końca. Zwycięzcą okazał się Umbreon (55%), na drugim miejscu był Espeon (25%), trzecie miejsce zajął Glaceon (20%).
Totalna dominacja 2 generacji pokemonów. Zwycięstwo Umbreona nie jest zaskoczeniem, bo to najpopularniejsza ewolucja Eevee, przynajmniej wśród fanów nsfw.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziś mamy ostatni pojedynek 6 generacji. Mamy tu 3 mityczne poki, które łączy jedynie to, że zostały zaprezentowane w magazynie CoroCoro. No i mają kółka w designie.
Do wyboru mamy:
1. Rock Candy
2. Froot Loops
3. Doughnut
Zapraszam do głosowania.
#pokemon #pokemongo #animedyskusja #pokepojedynki
Kogo lubisz bardziej?
Diancie jest ok, ale dopiero w mega formie wygląda ciekawie.
Volcanion to totalna nuda. Żółw z obwarzankiem.
Hoopa jest średni, niby taki mały dżin z krzywą gębą. Ale jego wersja Unbound to totalny kozak. Moim zdaniem bardzo ciekawy design. Te ręce ala Rayman są trochę zabawne, ale design działa. Jest mroczny.
Żółwie lubię, obwarzanki lubię... Niech będzie Volcanion ;D