Dobrze się oglądało, najlepszy sci-fi jaki widziałem aktualnie do teraz jestem przeorany emocjonalnie tymi scenami przejścia do innych wymiarów itp. nie obchodzi mnie czy było to logicznie przedstawione bo nie jestem jakimś Michio Kaku a oglądałem te momenty z taką dziecinną ciekawością i zapadło w pamięć. Jak mogłem pominąć taki film przez tyle lat (-‸ლ)
@johnny_tsunami strasznie się na tym filmie wymęczyłem. dziury w logice nie dały mi się w ogóle zrelaksować tylko z kolejnymi scenami waliłem coraz większe face palmy. długo się zbierałem do tego filmu i kvrwa nie było warto zdecydowanie, ale fanom fantastyki, którzy potrafią wyłączyć mózg podczas seansu może przypaść do gustu.
@herakliusz_atencjusz z tym ze aby odpowiednio ugryźć film odyseje wipierw zapoznac sie z teoriami paleoastronatyki, pozniej eksperyment z psychodelikami, przeczytac ksiazke i dopuero film, nie bez znaczenia mial czas kiedy ten film powstal, bez powyzszego prawdopodobnie ktos ten film odbieze jako niemilosierna nude
@crs88ver2: @Aguirre_gniew_brzozy Ja to oglądałem na cda w 720p na starym sony full hd i wrażenia to nie psuło. Oczywiście zazdro dla tych co widzieli premierę w kinie. Kupie w platynie 4K na Blu-ray w przyszłości i sprawię że drugie odczucie będzie nie gorsze niż za pierwszym razem.
@Cosmo77 Właściwie to impulsem do zaliczenia tego filmu był ten płaczący Cooper który przewijał się w memach często xd chciałem wiedzieć co to za film, który z ocen był dość dobrze odbierany.
@Quazu: Oglądaliśmy to na lekcjach j.polskiego chyba w 2 gimnazjum jeśli dobrze pamiętam. Nuda w chooj to była wtedy ale byłem gnojem i nic nie pamiętam w sumie
#film #scifi #interstellar
to teraz to dajesz