Aktywne Wpisy
Nie wiem co chce sobie ustawić na tapetę. Ludzie jeszcze je ustawiają czy wszyscy mają domyślną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
LovelyFox +2
#praca eh, co myslicie o takiej sytuacji
Mój pracodawca w bardzo małej firmie nie dal mi w tym roku dodatku na świeta ani dodatku wakacjnego, bylo od kwietnia zeszlego do tego maja l4 z waznego powodu... pracuje tam 8 lat i zarobiłem im tam juz kupe kasy dodam ze praca jest bardzo stresująca... Szefowa i szef byli na Krecie i Ibize w te wakcacje a mnie olali totalnie, czuje sie
Mój pracodawca w bardzo małej firmie nie dal mi w tym roku dodatku na świeta ani dodatku wakacjnego, bylo od kwietnia zeszlego do tego maja l4 z waznego powodu... pracuje tam 8 lat i zarobiłem im tam juz kupe kasy dodam ze praca jest bardzo stresująca... Szefowa i szef byli na Krecie i Ibize w te wakcacje a mnie olali totalnie, czuje sie
Pobicie UKRAIŃCÓW okazało się oczywiście wyssanym z palca fejkiem, bo sprawcami okazali się być Gruzini, ale co wychodki wykopali z płomieniem i pisali o końcu Polski i jakiś innym idiotyzmach w stronę Ukrainy i Ukraińców to ich.
Każdy pelikan co to łyknął czy wykopał tego fejka jest ograniczony intelektualnie i powienien zostać wysłany na Ukrainę, aby tam Ukraińcy, a najepiej tacy AZOVcy trochę przekopali im te puste łby.
#bekazpodludzi #bekazprawakow #4konserwy #neuropa #bekazkonfederacji
Komentarz usunięty przez moderatora
@AVEISRAEL666: a po co niektórzy polacy sieją propagandę kremla? Bo tak trudno kogoś przekupić