Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +487
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Megasuper +13
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina
Alica Schmidt wyzwała Erlinga Haalanda na pojedynek biegowy na 400m. Kiedyś na takim samym dystansie pokonała Matsa Hummelsa
XD nie do końca wiem co to ma na celu, ale ok.
@ekjrwhrkjew: Właśnie tak patrzę na jej rekordy i widzę że jest słaba. Rekordzistka polski, Irena Szewińska jest 3 sekundy szybsza, a rekord świata to ok 5 sekund szybciej (na 400m). Co więcej Polski 16-latek jest w stanie przebiec 2
jednak Rasa panow a nie polki z kartoflanymi ryjami
Skąd w ogóle wiesz, że panna Alica szczeka tylko dlatego, że kobiecego sportu nikt nie ogląda?