Aktywne Wpisy
wielkifanrapu +28
Śmieszy mnie jak ludzie na tym portalu liżą dupe Ukrainie a sieją mowę nienawiści do Rosji.
Ta wojna jest tak bezsensowna, jakby ludzie chcieli to by w ciągu maks miesiąca, by się Rosja dogadała z Ukrainą, najlepiej jakby Ukraina odstąpiła część swoich terenów Rosji, wtedy by ludzie przestaliby ginąć niewinni, najgorsze w wojnie jest to że Politycy którzy ją wywołują żyją a umierają niewinni ludzie, według mnie celem tej wojny nie powinna
Ta wojna jest tak bezsensowna, jakby ludzie chcieli to by w ciągu maks miesiąca, by się Rosja dogadała z Ukrainą, najlepiej jakby Ukraina odstąpiła część swoich terenów Rosji, wtedy by ludzie przestaliby ginąć niewinni, najgorsze w wojnie jest to że Politycy którzy ją wywołują żyją a umierają niewinni ludzie, według mnie celem tej wojny nie powinna
Altru +966
Natknalem sie na insta na taki reel gdzie jakis mapper zrobil mape okreslajac w ktorym kraju jaka plec ma wieksze SMV wedlug niego i teraz wyobrazcie sobie kto stanowil 90% skecji komentarzy
1. Oburzone #p0lka #witaminka ze jak to my jestesmy najladniejsze
2. Polskie i zagraniczne #kukold broniace ze jak to polscy mezczyzni fuj a p0lki tak samo wygladaja ale i tak najpiekniejsze.
#blackpill #przegryw
Obrażaj dalej polki jajoglowku macie twarze jak konie xD
Która zrobił jakiś sfrustrowany polak