Wpis z mikrobloga

Czy jest mi ktoś w stanie wyjaśnić, co to wczoraj #!$%@?ł Zbyszek #stonoga z tym duszeniem dziecka?
I czemu mimo #!$%@? takiej maniany, jest tylko cicha wzmianka na jednym małym lokalnym portaliku, a pozostałe media duże i małe milczą, profil stonogi pokasował większość postów i udaje, że sprawa niby była, ale niedobrze o tym wspominać, to wcale nie podobne itp.,
https://silesia24.pl/mezczyzna-dusil-dziecko-w-tychach-policja-to-fake-news
#tychy #polska #policja #pieklokobiet
  • 5
@niebiesko-niebieski: chyba rozbija, bo mialem na Tanajno zagłosować, ale jak stonoga jest na jego listach (o czym dowiedzialem sie przez inbe jaka zrobil) no to... chyba nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Nanuno
Przecież jak Ty, ja czy @niebiesko-niebieski byśmy upublicznili dane osobowe, fotografie, pomówili typa o próbę morderstwa małolata (+ policję o użycie gazu, mam screeny pokasowanych postów), w wyniku czego wpadło tam dwóch zamaskowanych typów gazując
@Nexiu: Bo to Stonoga, jemu wolno typ lubi oskarżać przypadkowe osoby o dzieciofilię by jego wyznawcy wzięli sprawę w swoje ręce a te antypiostwo może i śmieszne ale ono bierze z tego że w 2015 r. razem z ruskimi służbami, Sumlińskim i Falentą przyczynił się do wygranej PISU w wyborach. Pisiory nie dali mu immunitetu to się na nich wypiął, proste. Żeby chociaż ujawniał faktyczne afery u władz a nie wymyśla