Wpis z mikrobloga

Byłem w dosyć dużej galerii handlowej i jak tam chodziłem to czułem takie dziwne odrealnienie, jakbym nie należał do tego świata. Ale to co najbardziej mnie #!$%@?ło to jak siedziałem w samochodzie i widziałem grupę czterech blondynek/juleczek idących do tej galerii, dostałem wtedy furii i nieopanowanej agresji w stosunku do kobiet. Chciałbym być taką juleczką a nie przegrywem i jeszcze co napędzą moją nienawiść do kobiet to, że nigdy mi taka blondynka/juleczka nie będzie dana.

Nienawidzę kobiet.
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow
  • 39
  • Odpowiedz
@tylkoponsfw: Ja nie czuję nienawiści do kobiet jako grupy (szczerze nienawidzę może 3-4). Tylko żal, za to co mi jakiś czas temu grupowo #!$%@?ły w byłej pracy i zawsze będę już niestety to pamiętał. Zdarzały mi się rozmowy z fajnymi laskami i to nawet inteligentnymi, ale w pracy. Na ulicy faktycznie z takimi nie pogadasz jak jesteś przegrywem, bo zaraz to wyczują. Przykro mi :(
  • Odpowiedz
Chciałbym być taką juleczką

@tylkoponsfw: I ktos by wkladał w ciebie penisa. Trochę gejowe.

Mogłeś zwalić sobie konia przed nimi aby popsuć im dzień

@ArthasMenethil: Mogl tylko podejść i się uśmiechnąć, widok brzydala wystarczająco zrujnowałby im dzień, a mu nic za to nie grozi.
  • Odpowiedz
@Lenac: Ja jak bym był taką juleczką na jeden dzień, sprawdziłbym, czy to prawda, że baby czują seks 1000x intensywniej niż faceci (raczej sam) i sprawdziłbym, czy sam mógłbym se ssać cyce;)
  • Odpowiedz