Dlaczego przegrywow tak dupa boli o rzeczy których nie mogą mieć? Masz dziewczynę i zaraz zostaniesz zwyzywamy na „świętym” tagu który powinien być zablokowany dla dobra społeczeństwa bo pierze mózgi, dobitnie to pokazały ostatnie posty i komentarze przegrywow dotyczących tatuaży, ja osobiście mam jeden którego absolutnie nie żałuje i ma dla mnie bardzo duże znaczenie emocjonalne ale przegrywek i tak by zmieszał mnie z błotem że ćpun, kryminalista i nie wiadomo co
Taki wasz wygląd hejtujace przegrywy: „Bo mama nie pozwoliła”
@MetalowyBieg: Przecież wielu przegrywów ma tatuaże, tworzysz sobie teraz chochoła. Nie każdy kogo nie lubisz/kto cie skrytykuje to przegryw. Jeśli odnosisz się do dzisiejszego wpisu z gorących gdzie mocno krytykowano tatuaże, to nie ma nawet tylu aktywnych użytkowników na tagu żeby te wszystkie plusy były od nich. Nawet obserwujących tag w całej historii wykopu jest niewiele więcej niż plusów w tamtym wpisie. Nie widzę tam też wielu użytkowników tagu, za to
@MetalowyBieg: Mam dwa tatuaże, nie wiem jaką masz babę to zazdrosny (chyba) nie jestem. Jak ktoś tutaj wychodzi z przegrywu to widzę, że dostaje gratulacje. A że chopy sobie ponarzekają, to co?
@sberatel nie, ale później płaczą że im w życiu nie wychodzi bo mamusia zabroniła albo że trzeba wyjść z piwnicy, nie mówiąc już o tych Blackpillach i innych i tylko psują głowę innym normalnym ludziom
@MetalowyBieg: nikt ci nie każe tutaj postować, jesteś dosłownie najgorszym sortem człowieka, przychodzisz do jakiejś społeczności i mówisz jak mają sie zachowywać bo ty tak chcesz xD
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
Taki wasz wygląd hejtujace przegrywy:
„Bo mama nie pozwoliła”
https://m.youtube.com/watch?v=--YzSfNFLTg&pp=ygUKV3lqYWRhY3plIA%3D%3D
źródło: fetchimage
Pobierzpoluzuj troche ego bracie