Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +33
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
Co robić w sytuacji, gdy kierownik idzie na urlop a jego zastępca w tym momencie zaczyna nadużywać swojej władzy jako „zastępca”? Mamy w robo takiego kolesia, który w momencie „przejęcia” obowiązków dostaje hopla na punkcie „dobra organizacji” i staje się niemiły, podnosi głos, wymusza na nas pewne rzeczy itp. Traktujecie go wtedy jak normalnego kierownika czy jako po prostu zastępcę bez pełnej władzy?
Bo sama nie wiem jak do tego podejść i czy bawić się w bycie 60 i pogadać z głównym kierasem czy se odpuścić.
@turtledove: ??
w sensie nie wypełniacie poleceń przełożonego?
a to niech pali wroty, rozmowa z kierasem na 100%
Poplaczesz się głównemu kierownikowi, a to pewnie koledzy, więc ( ͡° ͜ʖ ͡°)