Wpis z mikrobloga

Parfums MDCI Invasion Barbare, czyli chyba najlepszy istniejący modern fougere.
Testowałem wiele fougerów z dawnych lat, a tym nowoczesnym zawsze czegoś brakuje, IB z tego co pamiętam był z charakterem a nie śmierdział - strzał w dziesiątkę i to o spoko parametrach. Testowałem go podczas rozbiórki na tagu jakieś 3 lata temu, więc już nową wersję, podobno nie tak mocną ja te przed 2016, ale wg mnie jak na fougere parametry były super.

Na wyszukiwarkach jest tylko w jednym sklepie w zawrotnej cenie 13,15zł/ml.
Nie wiem czy za niedługo go nie będzie wcale, czy będzie jakaś obniżka ceny, ale szansa na to jest mała, a to że zniknie lub cena skoczy jest chyba większa.

Jestem ciekawy, czy znajdą się chętni na 70-80ml, wtedy rozważę zamówienie flaszki. Odlewałbym od 10ml, mam szkło 4x10ml i sporo 20ml. Jeśli byłby dużo chętnych na 5ml, to trzeba by domówić szkło. Nie drukuję etykiet, mógłbym nakleić karteczkę z napisem jeśli ktoś chce.
Wysyłka to byłby inpost 17zł, płatność blikiem.

UWAGA!
Jeśli są mirki, które chciałyby spróbować innych zapachów, to podobno przy zamówieniach kilku sztuk prosto od MDCI są zniżki, ale ja nie mam tyle kasy, żeby kupować więcej, chętnie wtedy przekażę inicjatywę innemu mirkowi.
#perfumy
RumClapton - Parfums MDCI Invasion Barbare, czyli chyba najlepszy istniejący modern f...

źródło: invasion-barbare

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach