Aktywne Wpisy
Kacaniec +17

Dejcie mi jakiegoś plusa albo słówko na otuchę, bo od godziny siedzę przed stroną internetową i od umówienia się na wizytę do psychologa celem zdiagnozowania mnie dzieli mnie jedno kliknięcie, a ja mam blokadę w głowie. xD
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.

#mecz #pilkanozna #laliga
źródło: 1
PobierzBrak chemii między Lewandowskim a resztą drużyny/brak gry z Robertem wynika z tego, że:
Nie wyciągałbym żadnych wniosków. Spójrz na kalendarz, czołowe drużyny w Hiszpanii, ale nie tylko, od lat raczej pierwszy szczyt formy szykują na przełom wrzesień - październik, kiedy masz grę co 3 dni.
Sierpień to jest od tego, żeby jak najmniej punktów zgubić w lidze.
Jeszcze teraz jesteśmy skazani na grę z Raphinią, nawet jeśli kilka meczów będzie pauzował - według mnie nie dorasta do tego poziomu, nie pasuje do Lewego, bo jest beznadziejny jeśli trzeba coś wykończyć czy zagrać ostatnie podanie.