Od jakiegoś czasu nachodzi mnie rozkmina apropo nagrywania na #twitch. Content bardziej rękodzielniczy, jak robię jakieś pudełko czy coś w tym kierunku. Jak sądzicie? Ma to jakiś sens czy lepiej się nie wychylać? #pytanie #rozkmina #live
@Pandzia_art: Jeśli chodzi o twitch to ogólnie problem tam jest taki, że obecnie jak chcesz się przebić to musisz się podczepić pod kogoś większego lub ktoś większy pod ciebie żeby to miało ręce i nogi.
@criticalkush90: właśnie tego chciałam uniknąć, głównie pokazać to co robię, nie cycki XD @Pentylion niby i dobry taki widz ale jednak chciałam po prostu.. hm.. jakby to nazwać.. coś "wartościowego" (notabene wiem, że nie każdy takie coś by polubił) ale bardziej no.. ciężko coś mi ubrać w słowa ale mam nadzieje, że rozumiesz co mam na myśli @Povsajo może i tak ale ostatnio to słyszałam, że chcą cycki i st000pki widzieć
@kaktusowa_pitaja: siedziałam.. ale jak nastały czasy, ze wszedzie są cycki i małe okienko z grą to straciłam w ten portal wiarę xD teoreyucznie nic nie stracę od spróbowania.. tak czy siak - chciałam poznać opinie innych
@kaktusowa_pitaja: nie licze xd tak czy siak for fum, moze co najwyzej złapie obserwy na ig @ork_sojownik spoko xD mam nadzieje, ze bede pamietac o tobie xd
Content bardziej rękodzielniczy, jak robię jakieś pudełko czy coś w tym kierunku.
Jak sądzicie? Ma to jakiś sens czy lepiej się nie wychylać?
#pytanie #rozkmina #live
@Pentylion niby i dobry taki widz ale jednak chciałam po prostu.. hm.. jakby to nazwać.. coś "wartościowego" (notabene wiem, że nie każdy takie coś by polubił) ale bardziej no.. ciężko coś mi ubrać w słowa ale mam nadzieje, że rozumiesz co mam na myśli
@Povsajo może i tak ale ostatnio to słyszałam, że chcą cycki i st000pki widzieć
@ork_sojownik spoko xD mam nadzieje, ze bede pamietac o tobie xd