Aktywne Wpisy
mike-contractors +59
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
1) jadę sobie 30km/h widzę z daleka maDke z dzieckiem na dość szerokiej drodze typowo turystycznej (Już w myślach czulem obawy), maluch był na środku drogi więc jechałem bokiem nagle przede mną nie widząc mnie podbiegl w bok i ledwo wyhamowalem zatrzymując się bezpośrednio przed nim, matka podbiegla wziela go i tyle, starsza (chyba jej matka) siedząca na ławce rzekła "oj Michałek by wpadł pod rower" emocje u niej byly jakby słońce zaswiecilo
2) jadę pewnie okolice 25km/h widzę z daleka ojca i małego jadącego na rowerze niskim bez pedalow, jeździł od lewej do prawej ale było sporo miejsca, nagle przede mną skręt na mój tor jazdy, zwolnilem nagle ominalem i zaraz dojeżdżam do ojca jadącego z tylu i słyszę "sory"
Jak to jest że facet potrafi a kobieta nie?
#rower