Wpis z mikrobloga

Ku*wa nie zdałem bo nie przepuściłem pieszej bo za bardzo się skupiłem na skręcie w lewo już przy WORD'zie i wszedł mi entuzjazm, że już zdałem i wracamy do WORDu, no bo by ch*j strzelił, tak blisko było nawet egzaminator powiedział, że dosłownie 5 minut mi zabrakło i byłoby zdane i że za bardzo na skręcie się skupiłem, no ku*wa.

Płakać mi się chciało, ale się powstrzymałem, nie powiem co teraz najchętniej bym sobie zrobił bo przyjedzie policja i do psychiatryka zabiorą, idę się wypłakać bo ku*wa boli mnie to, że było tak blisko WORDu i wyniku pozytywnego.

Dodatkowo w całym mieście światła nie działały, roboty drogowe były i dostałem swoje najmniej ulubione parkowanie.

Plus taki, że w poczekalni siedziała brzydka blondynka, która mi się spodobała, trochę się na nią popatrzyłem i obaj nas wywołali do egzaminu, egzaminatorów nie było to przez chwilę sobie z nią pogadałem, później jak wchodziłem do swojego wozu to jak się spojrzałem w jej stronę jak ona siedziała w wozie to się na mnie patrzyła, ogólnie ten escitalopram 15mg zaczyna chyba działać na fobię społeczną bo z nią na luzie sobie pogadałem bez lęku, od niej biło trochę julkowatością bo miała air force'y i iphone'a, ale spoko się z nią gadało.

W dodatku patrzyłem jak ona łuk robi, żeby zobaczyć przy którym pachołku zacząć kręcić kierownicą i się ociągałem z przygotowaniem do jazdy.
#przegryw
Pobierz tylkoponsfw - Ku*wa nie zdałem bo nie przepuściłem pieszej bo za bardzo się skupiłem ...
źródło: temp_file6195355613991872560
  • 12
@szynszyla2018 Ale to nadal "tylko pieniądze" ludzie płaczą nawet jeszcze przed egzaminem jak by niewiadomo co miało się wydarzyć. Jak by życie od tego egzaminu zależało i była tylko jedna próba. Rozumiem stres mieć ale bez przesady
@kikiton: w sumie zależy. Bo jak nie masz prawka to się musisz dupic komunikacja miejska z menelami i starymi babami marnujesz dwa razy więcej czasu na dojazdy. Masz mniejszy wybór miejsc pracy i musisz się prosić znajomych o podwozke. To jest mniejsza niezależność niż brak swojego mieszkania.