Aktywne Wpisy
Witam, potrzebuje przenieść pojedyncze gniazdko w inne miejsce i zrobić z niego podwójne, jak się za to zabrać i co będzie mi potrzebne? Pokieruje ktoś krok po kroku? :)
#elektryka
#elektryka
zbigniew_wodecki +153
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Płakać mi się chciało, ale się powstrzymałem, nie powiem co teraz najchętniej bym sobie zrobił bo przyjedzie policja i do psychiatryka zabiorą, idę się wypłakać bo ku*wa boli mnie to, że było tak blisko WORDu i wyniku pozytywnego.
Dodatkowo w całym mieście światła nie działały, roboty drogowe były i dostałem swoje najmniej ulubione parkowanie.
Plus taki, że w poczekalni siedziała brzydka blondynka, która mi się spodobała, trochę się na nią popatrzyłem i obaj nas wywołali do egzaminu, egzaminatorów nie było to przez chwilę sobie z nią pogadałem, później jak wchodziłem do swojego wozu to jak się spojrzałem w jej stronę jak ona siedziała w wozie to się na mnie patrzyła, ogólnie ten escitalopram 15mg zaczyna chyba działać na fobię społeczną bo z nią na luzie sobie pogadałem bez lęku, od niej biło trochę julkowatością bo miała air force'y i iphone'a, ale spoko się z nią gadało.
W dodatku patrzyłem jak ona łuk robi, żeby zobaczyć przy którym pachołku zacząć kręcić kierownicą i się ociągałem z przygotowaniem do jazdy.
#przegryw