Aktywne Wpisy
Cesarz12345 +32
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
zbigniew_wodecki +496
-cebulka pokrojona CO NAJMNIEJ wczorajsza, wyobrażacie sobie jak to musi #!$%@?ć? wystarczy zostawić cebulę na blacie przekrojoną i po godzinie-dwóch już zaczyna ostro śmierdzieć, a tutaj musi być naprawdę walić, ale pewnie dopełnia dzięki temu pełną aromatów melinę
-cebulkę trzeba spróbować, okazuje się że jest pyszna, co melin kwituje krótkim "voila!"
-kaszanka wygląda jak gówno, ale taka uroda kaszanki
-do krojenia kaszanki wybiera oczywiście nóż z zębami do sera, a przecież ma tasaku i nożu pod szyję
-w międzyczasie maca kota, oczywiście łap nie myje, ani przypuszczalnie przed gotowaniem, ani oczywiście po kocie
-dziwnym trafem olej jest już na patelni, nawet coś tam chyba w nim pływa, więc pewnie już raz używany - zdrowiutki recycling, szanuję!
-zmywanie za pomocą ręki, bez płynu ani nic, pudełko po cybulce wystarczy opłukać - eko! szanuję xD patelnie tłustą też wystarczy na szczęście wodą i trzema obrotami mocno sfatygowanego druciaka!
-łyk kokakoli na apetyt i zmiękczenie zębów
-jak już wspominano, wrzuca wszystko na zimną patelnię, więc będzie #!$%@? tłuszczem, a potem flaki wysiadają ech, pomocy
-creme de la creme - melin zauważa że na drugiej patelni coś jest, mamrocze nawet "tutaj mamy coś takiego", ale niestety zasłania widok: strzelam, że to wczorajszy tłuszcz ze smażenia resztek kielbasy i oślizgłej wędliny, a jak źle poszło to resztki jajecznicy na tym zrobionej (może bez zbuka)
-bon apetit!
Nie mogę doczekać się kolejnego odcinka!
#bonzo #patostreamy