Wpis z mikrobloga

@CandyToy: Zdziwiłbyś się widziałem dwie babki co wyglądają jak Kononowicz tak plus minus i mają całkiem przystojnych facetów do tego szczupłych ¯\(ツ)/¯

A ta tutaj z foty to co najmniej parę poziomów wyżej, zaryzykowałbym nazwać ją miss porównując do tamtych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Absolutorium: Odpowiem tutaj. Ja już nawet nie będę usuwał wiadomości od tych dzbanów na chomikuj, bo będę miał co pokazać może kiedyś jak ktoś zapyta o te apki, odnośnie skali spie*dolenia umysłowego kolesi ( ͡ ͜ʖ ͡)
Kiedyś było lepiej żebyś wiedział. Ale też smutniejsza kwestia to taka że, przez wojnę zginęło dużo facetów więc kobiety musiały rywalizować. Inaczej byłaby pewnie nadwyżka facetów jak obecnie a
@Zwierz33 Przecież kiedyś to jak fajny normalny chłop napisał list miłosny do kobiety to była uradowana i się chwaliła koleżankom, a dzisiaj to kuurła dostają spam tysiac wiadomości od spermiarzy każdego ranka...
To je zepsuło do cna. Jakbyś miał fabrykę pizzy to już byś tak nie doceniał żeby sobie zjeść pizze.
Ja nawet nigdy nie spermie do nikogo, bo mi honor nie pozwala i nie pisze dwa razy jak ktoś nie odpowiada
@Absolutorium: Ja tak samo zresztą takie podlizywanie kojarzy mi się z tymi dennymi komentami z fb. od koleżanek dla koleżanek pod fotami w stylu "ojej ale sweet", "jesteś słodziutka" itd... ( ͡ ͜ʖ ͡)
A od tego ich spermienia babki dostają później nie wiem jak to nazwać. Coś w rodzaju znieczulicy a kolejna sprawa pewnie sa tak samo znudzone tym wszystkim jak my wiecznym ghostingiem i
@Zwierz33 O depresji i wypaleniu to sama prawda.
Wywaliłem to po tygodniu, bo że szczęśliwego chlopaka diametralnie się zmieniłem i czas skończyć hustawke emocji w aplikacjach
To strasznie dołuje takie traktowanie przedmiotowo. Niby dostajesz lajki, ale to jest puste bo niekiedy nawet nie popiszesz albo Max 1 dzień i później koniec konwersacji.
Potem się okazuje że zmarnowałeś tydzień życia na bezcelowe działanie jak syzyf. Nie potrafię uwierzyć w historie par które się
@Absolutorium: Ja powiem że, zanim to założyłem to ekstra się czułem a potem dętka zero energii i chęci do wstania z łóżka. Człowiek zaczyna pisać z jakąś, cieszy się bo złapało się ekstra kontakt, niby podobne zainteresowania ładna. Piszecie z parę godz. pomysły same do głowy strzelają. Proponujesz spotkanie w weekend. Odpowiada że, nie może a Ty myślisz ok. zdarza się ale za tydz. sytuacja się powtarza aż wreszcie wychodzi na
@Absolutorium: Może powinienem być psychologiem, psychiatrą albo socjologiem, socjotechnikiem (nie wiem czy to to samo ale chyba nie do końca) albo połączeniem tych ostatnich plus geostrategiem jak Bartosiak. Może minąłem się z powołaniem ¯\(ツ)/¯

Książki można by napisać o tym całym wszechobecnym spie*doleniu plus jako element być może wojny hybrydowej wymierzonej w nasze społeczeństwo. Czasami zastanawiałem się czy to wszystko co się dzieje jest przypadkowe, trochę efekt dobrobytu, są badania które
USA, Rosja, Chiny żeby osłabić Europę,

@Zwierz33: raczej żaden z tych krajów. USA i Rosja zmagają się dokładnie z tymi samymi problemami rozbijania tradycyjnej rodziny, niszczenia tkanki społecznej. Chiny natomiast mają ogromny problem z niedoborem k0biet wskutek wcześniejszej polityki demograficznej "jednego dziecka", kiedy zabijano żeńskie płody jako mało przydatne. Jeśli chodzi o koncept celowego niszczenia narodów i ich depopulacji, to mnie tu bardziej czosnkiem pachnie...
@ArmageddonPrzeciwBladziom: Może być też zwykły zbieg okoliczności + Konsumpcjonizm + moda poszła w złym kierunku a media za tym bo kasa i nakręcają spiralę sp*erdolenia. Trochę efekt domina takich pomniejszych akcji łączących się w taki a nie inny efekt. Trochę jak z tymi myszami czy tam szczurami od dobrobytu zaczęły głupieć. Taki efekt uboczny tego wszystkiego a firmy i media chcą zarabiać na tym wszystkim i pchają nas w przepaść. Tak
Zwierz33 - @ArmageddonPrzeciwBladziom: Może być też zwykły zbieg okoliczności + Konsu...