Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +239
Jakie to jest niesamowite, że zanim rozpoczął się rok szkolny normalnie mogłam wszędzie dojechać
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd
#gownowpis
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd
#gownowpis
zdrajczyciel +258

Jak chad chce poderwać Polkę to wystarczy że, jest i mokro w kroczu a nogi rozłożone na boki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kiedy chuop się stara to reakcja jest dokładnie taka (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)(╥﹏╥)
u mnie się kończyło na fazie pisania, a przy propozycjach spotkania wiadomo co dalej xd
A ta tutaj z foty to co najmniej parę poziomów wyżej, zaryzykowałbym nazwać ją miss porównując do tamtych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś było lepiej żebyś wiedział. Ale też smutniejsza kwestia to taka że, przez wojnę zginęło dużo facetów więc kobiety musiały rywalizować. Inaczej byłaby pewnie nadwyżka facetów jak obecnie a
To je zepsuło do cna. Jakbyś miał fabrykę pizzy to już byś tak nie doceniał żeby sobie zjeść pizze.
Ja nawet nigdy nie spermie do nikogo, bo mi honor nie pozwala i nie pisze dwa razy jak ktoś nie odpowiada
A od tego ich spermienia babki dostają później nie wiem jak to nazwać. Coś w rodzaju znieczulicy a kolejna sprawa pewnie sa tak samo znudzone tym wszystkim jak my wiecznym ghostingiem i
Wywaliłem to po tygodniu, bo że szczęśliwego chlopaka diametralnie się zmieniłem i czas skończyć hustawke emocji w aplikacjach
To strasznie dołuje takie traktowanie przedmiotowo. Niby dostajesz lajki, ale to jest puste bo niekiedy nawet nie popiszesz albo Max 1 dzień i później koniec konwersacji.
Potem się okazuje że zmarnowałeś tydzień życia na bezcelowe działanie jak syzyf. Nie potrafię uwierzyć w historie par które się
Trzeba przetrwać kolejny tydzień.
Szkoda, że mogę dać tylko jednego plusa.
Z tego powinno się napisać pracę magisterską.
Książki można by napisać o tym całym wszechobecnym spie*doleniu plus jako element być może wojny hybrydowej wymierzonej w nasze społeczeństwo. Czasami zastanawiałem się czy to wszystko co się dzieje jest przypadkowe, trochę efekt dobrobytu, są badania które
@Zwierz33: raczej żaden z tych krajów. USA i Rosja zmagają się dokładnie z tymi samymi problemami rozbijania tradycyjnej rodziny, niszczenia tkanki społecznej. Chiny natomiast mają ogromny problem z niedoborem k0biet wskutek wcześniejszej polityki demograficznej "jednego dziecka", kiedy zabijano żeńskie płody jako mało przydatne. Jeśli chodzi o koncept celowego niszczenia narodów i ich depopulacji, to mnie tu bardziej czosnkiem pachnie...