Wpis z mikrobloga

@mateussz7: Przecież to ty od początku nie przedstawiłeś żadnych argumentów, tylko wyzywasz mnie od różnych, ale bez skupienia się na tym co druga strona ma do powiedzenia. Nie jesteś merytoryczny, ani kulturalny. Normalny człowiek tak się nir zachowuje jak ty
  • Odpowiedz
@mateussz7: Wyzywasz mnie od różnych, podważasz naszą pomoc naszemu sojusznikowi UK i jeszcze kpisz z naszych sił powietrzchnych mówiąc ironicznie, że dobrzy z nich piloci, ale pomoc była niepotrzebna, skoro byłaby niepotrzebna, to angole by nie wołali o pomoc pieprzony trollu
  • Odpowiedz
@Czloneknarodu: Przecież napisałem, że to ty pirwszy użyłeś słowa obraźliwego, od początku kłamiesz. Przecież to ty od początku nie przedstawiłeś żadnych argumentów i zwalasz to co ty robisz na innyc... Coś z tobą nie tak.
  • Odpowiedz
@Czloneknarodu: Ale jak obraziłem, że kłamałeś w tym temacie? Przestań to nie obrażanie. A to ty przecież mówiłeś pierwszy brzyskie słowa.. Mówienie prawdy,, czy wulgaryzm to jest jednak róznica i za wulgaryzmy moderzy pewnie usuwają czy banują.
  • Odpowiedz
@mateussz7: No właśnie w tym rzecz człowieku, że obrażasz mnie innymi słowami tak by moderacja tego nie usunęła, bo wiesz, że usuwają tylko za konkretne słowa podane w standardach moderacji ( ͡° ͡°)

I znowu to robisz XD tym razem walisz prosto w moich starszych. #!$%@? co za człowiek XD
  • Odpowiedz
@mateussz7: Dostałeś ostrzeżenie od moderacji, że w serwisie panuje kultura wypowiedzi i następny taki wybryk skończy się zablokowaniem konta? (σ ͜ʖσ) pokaż screena z wymoderowanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz