Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +103
Też tak macie że musicie mieć zegarek na ręku? Odkąd mama mi kupiła w podbazie taki zegarek z kalkulatorem to niemalże codziennie noszę zegarek. O ile po domu mogę nie mieć, to jeśli już wyjdę bez to mój mózg zaczyna mi wysyłać sygnały że na nadgarstku pusto i czuję się niekomfortowo, nawet jeśli to jest głupie pięciominutowe wyjście do sklepu. Myślę że zegarek stał się integralną częścią mnie.
Xefirex +101
https://www.1944.pl/artykul/bestie-na-sluzbie-zbrodni-oskar-dirlewanger,5087.html
#wojna #ukraina #nazizm
@RudyZibi: Najgłupszy komentarz jaki można przeczytać w takich wątkach xD Porównywanie przymusowego wcielania do Wermachtu w postaci nierzadko mięsa armatniego, bo jako Polak byłeś tam niżej niż pies, a jak nie to obóz, albo kula w łeb na miejscu, do 'elitarnej' (w negatywnym znaczeniu) grupy SS
jeszcze kilka lat temu zachodnie media rozpisywały w negatywach się m.in o Azow jako o oddziale neonazistowskim, czczącym formacje SS
@Ryneczek: bo oni od ruskich niczym się nie różnią, ta samą swolocz której imponuje agresja, brutalność i siła