Wpis z mikrobloga

Jak dla mnie ta cała sytuacja jest dość dziwna i nawet skuszę się o opinie, że mamy do czynienia z manipulacja opinia publiczna.Przejrzałem pare profili najmocniej atakujących prime i w ostatnich dniach te profile chwaliły clout. Oczywiście dla bezpieczeństwa maja jakieś komentarze pod wpisami, że na konferencji stypa czy, że jakieś zestawienie jest słabe. Jest to podkładka pod argument „przecież ich krytykowałem”.
Od dawna słychać głosy, że układ na lini Fame-HL wyszedł z inicjatywy czeczeńskiej części a Bielski chciał iść w odwrotnym kierunku. Kiedy powstaje clout dostajemy pokrywające się programy 2 federacji freakowych czy wczorajszą sytuacje z prime.
Wstępnie jedyną konkurencja dla clout miał być fame. Prime miał problemy finansowe, słaba reputacje i dramy z zawodnikami po ostatniej gali. Mieli zrobić budżetową gale i zniknąć a sprawili niespodziankę. Gala została ciepło przyjęta, dobrze się sprzedała a dodatkowo powstała relacja między wykopem a prime. Ostatnie miesiące pokazały, że wykop jest istotny we freakach. Wpisy stąd latają po Twitterze, przewijają się na YouTube.
Zaczynaja pojawiać się plotki, że walka Mrugały z Ciosem zostanie ogłoszona na ważeniu. Magicale wrzucają tiktoka, że zostali w------i przez prime mma i nagle ich słowa są tak wiarygodne, że zaczynają się ataki w stronę prime czy nawet wyzwiska kierowane do prezesa @Bezi77
W miesiąc postawili federacje praktycznie od 0 i ogarnęli takie osoby jak Hajto, Bartman czy Silva wiec przepłacenie takiego trzecioligowca jak Cios żeby wykręcił numer konkurencji, mrugałe żeby wykręcił im lewą aferę czy wpisów na portalach do powielania tej narracji nie powinno być wielkim problemem. Tym bardziej, że mogłoby to zniszczyć relacje wykop-prime dzięki której chyba po raz pierwszy we freakach nie dość promowano tutaj zakup ppv to linki do restreamow/prośby o linki były zgłaszane.
Zawodnicy otrzymują zapłatę na podstawie wystawionej faktury. Firmy zazwyczaj maja 30-90 dni na zapłatę. Biorąc pod uwagę ze gala miała miejsce w sobotę 1 lipca to faktura mogła zostać wystawiona najwcześniej w poniedziałek 3 lipca, 30 dni od tej daty to 2 sierpnia. I to tego dnia pojawia się ogłoszenie, że Łukasz od dzisiaj nie jest zawodnikiem oraz, że zostali oszukani. Dzisiaj na story magicala widać, że są w Warszawie gdzie jutro odbędzie się ważenie a w sobotę gala. Jeśli walka zostanie ogłoszona to co magical załatwił sobie walkę i przestał być zawodnikiem federacji dosłownie minuty po terminie płatności czy zakładał, że zostanie „oszukany” i przygotował „plan b”? To się zupełnie nie klei i wręcz wali po oczach krzywymi akcjami clout wymierzonymi w konkurencje.
#famemma #primemma #danielmagical
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ostatnie miesiące pokazały, że wykop jest istotny we freakach.

@GoodGuyChucky93: a ta megolamania to w ogóle mnie r---------a xD wiadomo że niektórzy tutaj zaglądają bo nie muszą się nawet rejestrować że nie wspomnę o dołączaniu do jakichś grupek/kanałów itd.i wszystko jest podane na tacy bo ja jest jakaś afera to na 100% będzie tutaj grzana do porzygu
  • Odpowiedz
@Meserole: Była mowa o rekordzie i liczbach 170-200k. Oczywiście dla fame pewnie byłby to słaby wynik jednak pamiętaj o całym kontekście. Fame jest na rynku od kilku lat i przez ten czas wyrobił sobie markę, maja zawodników którzy pojedynczo zasiegami przebijają całą ich kartę.
Z drugiej strony masz federacje z problemami finansowymi i wizerunkowymi, która organizuje budżetową gale która ma zdecydować o ich losie, z postaciami jak czarny Polak, Olejnik,
  • Odpowiedz