Aktywne Wpisy
No ja #!$%@?. Wystawiłem zestaw czasopism na OLX - jakiś gość pisze czy może osobno jeden numer. Odpowiadam że nie i myślę że fajrant, ale nie. Teraz się dowiaduje że dostałem ocenę negatywną ocenę od kupującego: "Pan nie chciał mi sprzedać osobno jeden numer".
To jest normalne że ludzie mogą ci wystawić ocenę za sprzedaż nie kupując od ciebie niczego?
#olx #januszeolx #allegro
To jest normalne że ludzie mogą ci wystawić ocenę za sprzedaż nie kupując od ciebie niczego?
#olx #januszeolx #allegro
Ana77 +4
Jutro mam pierwsze spotkanie z terapeutą, #!$%@? nie idę, rano odwołuje. Nie będę opowiadać o swoich smutkach i problemach obcej osobie za 200 zł/h. Nic mi nie pomoże to w moim kłopotach, ChADu nie wyleczy. Dobrze myślę?
Czy jest coś bardziej żalosnego niz opowiadanie co mamusia mówiła jak miałam 10 lat? To zbyt osobiste.
Chlopy wiem, że sie ze mną zgodzicie. Ja chyba ma takie malo damskie podejście do tematu. Chyba wole
Czy jest coś bardziej żalosnego niz opowiadanie co mamusia mówiła jak miałam 10 lat? To zbyt osobiste.
Chlopy wiem, że sie ze mną zgodzicie. Ja chyba ma takie malo damskie podejście do tematu. Chyba wole
Ale żyć w takim mieście, gdzie wszystko szybko się dzieje? No nie wiem, wole swój Neustadt an der Donau, piękne miejsce i spokojnie się żyje, a na dworcu w Monachium to od lat mają nadal logo Grundiga, nie wiem czy ich sponsoruje tyle lat albo zapomnieli ściągnąć, ale Grundig?
A na mieście wszędzie widać elektryczne hulajnogi od Tier, nigdy w życiu nie widziałem takiej hulajnogi od firmy Tier.
Chyba taki prosty chłop jak ja nie nadaje się do takiego wielkiego miasta jak Monachium.
Jeszcze mój pociąg został odwołany, ale wysłali zapasowy ale też ICE, ale jak na ICE to jakoś nie pędzi, maksymalna prędkość to była tylko 160kmph. A bilety drożeją z godziny na godzinę, kupowałem bilet do Monachium, było 26 Euro, a jak wracałem to już płaciłem 33 Euro.
Ale muszę przyznać, taksówki w Monachium są mega tanie, już lepiej jechać wygodnie taksówką niż S-Bahn, za podróż taksówką 30 minutową zapłaciłem tylko 11 Euro i można sobie miło pogadać z kierowcą.
Powysyłam wam zdjęcia z dziś w komentarzach. Bo mogę teraz tylko jedno dodać.
@malebro: Może jak też bym pomieszkał trochę to bym się przyzwyczaił, ale nie chce, przyjedź do Neustadt an der Donau, pokaże Ci jak się żyje swoim tempem :)
Bierzesz ICE a potem Agelis do Neustadt.
Ja nawet Ci piwo postawie. Mamy nawet piękną ścieżkę do zwiedzania. Ale musisz mieć telefon aby zeskanować QR i słuchać.
@aptitude: Kupiłem tam swoją Skode O2FL ale dużo bardziej od Twojego miasta podobał mi się Ingolstadt. Bardzo żałuję że tłukłem się tam autokarem a nie pojechałem pociągiem pewnie z Wro coś bym znalazł z max 1 przesiadką.
@malebro: W ogóle jechałeś tym Tier? To jakaś apka jest do tego? Ile kosztuje taka przejażdżka i czemu tyle u was jest tego? Jak byłem w Warszawie, to tylko korzystałem z JedenSlad, super opcja odpalania silnika przez telefon czy otwieranie bagażnika, raz nawet wychodząc z sklepu otworzyłem bagażnik a osoba obok się aż przestraszyła co tu się dzieje, że sam bagażnik się otwiera, nie
@zwei: Mnie w ogóle zastanawia, Grundig? Czy ich sponsoruje? Jak pierwszy raz byłem na tym dworcu aby polecieć do Polski w 2015 roku, to też był Grundig.
@zwei: Ciekawe, dzięki za odpowiedź.
@zwei: Ciekawe, dzięki za odpowiedź.