Wpis z mikrobloga

Kim jest w ogóle ten Kubuś Puchatek? Odkąd media zaczęły przeprowadzać masową, niestonowaną, fanatyczną nagonkę na Konfederację która jako jedyna partia od 1989 realnie zagroziła wpływom postkomunistycznych elit okrągłostołowych i powstałych na ich łonie oligarchii, jak z kapelusza wyjmowani są kolejni pseudo eksperci, o których przed 2023 nie było nigdzie słychać. Lewactwo jest w tym momencie tak zaszczute, że bez przerwy próbuje wynajdywać coraz to nowych randomów i kreować ich na ekspertów ekonomi którzy mają "masakrować konfederacje i jej program" (co im widocznie nie wychodzi, Konfederacji tylko rośnie), przedstawiając jakieś dawno obalone pseudoargumenty lewactwa bazujące na urojeniach które próbują propagować wrogowie Konfy.

Dlaczego media nie pokazują chociażby takiego Prof. Leszka Balcerowicza, który pozytywnie ocenia program Konfederacji, tylko takich randomów o których nikt nie słyszał i nikt nie wie kim są?

#polityka #bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
koIega - Kim jest w ogóle ten Kubuś Puchatek? Odkąd media zaczęły przeprowadzać masow...

źródło: sffafs

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • 7
@L3stko:
Niby wolnorynkowiec, deklarujący się jako wyborca socjalliberalnej platformy, w dodatku na wyparciu, że nie jest to partia populistyczna. A najlepsze w tym wszystkim jest to że taki z niego doradca, że Tusk ma zupełnie #!$%@? i robi swoje w dalszym ciągu przekupując Polaków kolejnymi socjalami XD Niezły ekspert.
  • Odpowiedz
Dlaczego media nie pokazują chociażby takiego Prof. Leszka Balcerowicza,

@koIega: Dobra, po tym zdaniu już wiem, że bait XD Każdy kto ma jakąkolwiek wiedzę o ekonomii wie, że Balcerowicz jest skompromitowany. Nawet autor planu Balcerowicza, idol Leszka, Jeffrey Sachs, po latach się wycofał ze swoich poglądów, w sensie dostrzegł, że są błędne.
  • Odpowiedz
  • 2
@GoddamnElectric:

Każdy kto ma jakąkolwiek wiedzę o ekonomii wie, że Balcerowicz jest skompromitowany. Nawet autor planu Balcerowicza, idol Leszka, Jeffrey Sachs, po latach się wycofał ze swoich poglądów, w sensie dostrzegł, że są błędne.

No to coś wam sie narracja nie klei XDDDD
Balcerowicz kiedy mówi dobrze o Konfederacji:
skompromitowany pseudoekspert, w dodatku dobrze mówi o Konfederacji więc na pewno też mizogin
koIega - @GoddamnElectric: 
Każdy kto ma jakąkolwiek wiedzę o ekonomii wie, że Balcer...

źródło: fsdfsadf

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Gluptaki: Oczywiście, co tam gospodarka, co tam deregulacja bzdurnych przepisow, co tam obrona cywilizacji łacińskiej, dla neuropka najważniejsze że Łeee nie moge sie w niedziele #!$%@? pod monopolowym xD
  • Odpowiedz
@koIega: Wydaje mi się, że pomyliłeś osoby, skoro mówisz o mnie w liczbie mnogiej. Mało kto na wykopie ma tak negatywny stosunek do Balcerowicza jak ja. Nie bez powodu założyłem kiedyś tag #bekazlibka - by była przestrzeń do szkalowania właśnie Balcerowicza, Tuska, Leszka Millera i innych szkodników (do których zresztą korwiniści należą ze względu na takie same poglądy). To, że ktokolwiek pokazuje się z Balcerowiczem, bez względu czy
  • Odpowiedz
  • 1
@krytyk__wartosciujacy:

Zacznij na początek od wiki i dowiedz kim jest Grabowski.

polski aktor teatralny, telewizyjny, filmowy i dubbingowy, artysta kabaretowy, piosenkarz, scenarzysta i reżyser. Jako aktor zadebiutował w 1972 niewielką rolą Edwarda w serialu Odejścia, powroty. W 1974 ukończył studia aktorskie w PWST w Krakowie.

No super autorytet ekonomiczny, nie ma co
  • Odpowiedz
  • 0
@krytyk__wartosciujacy:

W 2004 został prezesem zarządu PTE Skarbiec-Emerytura, a w 2006 prezesem zarządu Skarbiec AMH[1]. Wchodził w skład powołanej przez premiera Donalda Tuska Rady Gospodarczej[3].

A dobra, czyli rozumiem że widocznie Polacy zapomnieli już jak w tamtym okresie musieli masowo wyjeżdżać za granice bo gospodarka była tak #!$%@? że nie dało się tu normalnie żyć, nie no świetny ekonomista XD
Ci ludzie powinni trafić na śmietnik historii, a nie być
  • Odpowiedz