Wpis z mikrobloga

Przejrzyjcie sobie jego konto. Pisze to człowiek, który jest tu prawie dokładnie od wybuchu wojny, 100% jego wpisów/znalezisk to propaganda proukraińska - w sensie serio, wejdźcie w jego profil i przekonajcie się sami, strona po stronie.

Tak samo przejrzyjcie jego kolegę JPRW, ma tu konto od 2017, gdzie też praktycznie jedyne w czym się udzielał, to znaleziska o banderowcach/Ukrainie/Rosji.

Panowie BayzedMan i JPRW - jesteście jawnymi ukraińskimi trollami, każdy to może zobaczyć wchodząc na wasze profile. Niech każdy to zapamięta - ci panowie działają zawsze w interesie Ukrainy, zawsze ją wybielają, nigdy nie mają na celu interesu Polski

#ukraina #polska #wojna #rosja
Arboree - Przejrzyjcie sobie jego konto. Pisze to człowiek, który jest tu prawie dokł...

źródło: 634635

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
@Arboree: pemiętam jak ten troll zarzekał się że rakieta która spadła na terenie polski i zabiła człowieka na 1000% nie jest ukraińska i w ogóle jest to fizycznie niemożliwe żeby była to ukrainska rakieta xD
  • Odpowiedz
  • 46
@Arboree: Ten propagandzista jest tutaj dobrze znany, tylko nie wiem dlaczego tak długo tolerowany.

1 rok i 4 miesiące na wykopie
53900 akcji
To jest średnio 111 akcji dziennie xD
  • Odpowiedz
@Arboree: najgorsze w tym wszystkim jest to, ze jego kamraci organizuja jakies masowe zgloszenia i co za tym idzie bany dla tak zwanych ruskich onuc (osob ktore neguja ich propagande), co jest czystym urwysynstwem. Ale jak to mowia lepiej nie ruszac gowna, bo zacznie smierdziec.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mlody_mirek99: a po co ma się ustosunkowywać? Mój post przepadnie do poranka w odmętach, ledwo zauważony przez wykopków, a ten dalej będzie napjerdalał propagandę i udawał Polaka. Może znalezisko by coś dało, ale nawet się na to nie porywam bo wiem że zostanie natychmiast zakopane przez ich szajkę
  • Odpowiedz
Jakoś się do tego ustosunkujesz? Masz 111 akcji dziennie od roku i czterech miesięcy, plus piszesz o Ukrainie w samych superlatywach.

@Mlody_mirek99: Z tych 111 akcji dziennie, to z 30 komentarzy pod wpisami, a reszta to plusy xD
  • Odpowiedz
  • 2
Facet ma paranoję i wszędzie widzi Rosjan. Do mnie pisał na priv że jestem cwelem z Rosji i chcial żebym mu wysłał zdjęcie dowodu :)

@DrCieplak: wątpię że to paranoja. To działanie mające na celu zaszczucie. Tutaj kolejny ich kolega, wołający mnie po nocy bez powodu. Gostek ma konto 3 lata 7 miesięcy, prawie 4000 akcji, z czego ogromna większość to propaganda ukraińska już po rozpoczęciu wojny
Arboree - >Facet ma paranoję i wszędzie widzi Rosjan. Do mnie pisał na priv że jestem...

źródło: 85675467

Pobierz
  • Odpowiedz