Aktywne Wpisy
kamz_4con +271
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Zoyav +96
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Tak samo przejrzyjcie jego kolegę JPRW, ma tu konto od 2017, gdzie też praktycznie jedyne w czym się udzielał, to znaleziska o banderowcach/Ukrainie/Rosji.
Panowie BayzedMan i JPRW - jesteście jawnymi ukraińskimi trollami, każdy to może zobaczyć wchodząc na wasze profile. Niech każdy to zapamięta - ci panowie działają zawsze w interesie Ukrainy, zawsze ją wybielają, nigdy nie mają na celu interesu Polski
#ukraina #polska #wojna #rosja
1 rok i 4 miesiące na wykopie
53900 akcji
To jest średnio 111 akcji dziennie xD
@Arboree: Chyba pacnąłem rój os swoją teorią xD
Pozdrawiam Lewakardio, jeszcze razem wyskrobiemy żelka wierzę
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mlody_mirek99: Z tych 111 akcji dziennie, to z 30 komentarzy pod wpisami, a reszta to plusy xD
@pkkk: on to #!$%@? 24/7. no chyba ze w kijowie pradu nie ma bo ruscy odcieli...
@DrCieplak: wątpię że to paranoja. To działanie mające na celu zaszczucie. Tutaj kolejny ich kolega, wołający mnie po nocy bez powodu. Gostek ma konto 3 lata 7 miesięcy, prawie 4000 akcji, z czego ogromna większość to propaganda ukraińska już po rozpoczęciu wojny