Już wiem dlaczego mówią, że z gówna złota nie ukręcisz
.... Znajomy bo aktualnie nadużyciem byłoby powiedzieć kumpel xD intzel z wyglądu 2/10 na niektórych zdjęciach 3/10 ubzdurał sobie, że jeśli schudnie będzie mógł wyrywać laski 9/10 bo uwaga w gimnazjum które było 15 lat temu Kinga od Friza z nim rozmawiała xD To nic, że w wieku 23 lat pracował 2 tygodnie, wszyscy się z niego w szkole śmiali, jest aspołeczny i ma #!$%@? charakter, ale posłuchał kilku typów na discord, że jak schudnie, zadba o swój samorozwój xDDDDDDD To wyjdzie z nizin społecznych Akurat guzik prawda, bo nie bez powodu rodzimy się tam gdzie się rodzimy i jesteśmy tam gdzie jesteśmy, typowi się ubzdurało, że nie jest przegrywem bo od kilku wykopków usłyszał, że jest failed normie i jak zwykle mnie się dostało , że jestem z tą swoją filozofią toksyczny i wciskam wszystkich do dołu a gościu poza zrzuceniem kilku kg nie zdołał nic osiągnąć. Wypisuje do tinderówek po 1000000000000000000000000 wiadomości dziennie ciesząc się, ze któraś dała mu matcha.
więc jeśli on chce spotykać się z julkami 8,9/10 przecie one go wyśmieją przy tym jak będzie mowa o doświadczeniu seksualnym i ilości partnerów xD #!$%@? #przegryw #blackpill #gownowpis #spoleczenstwo
@ren-downhill: po co komu fałszywe nadzieje i tak wyjdzie, że ja mam rację jak dostanie kosza od kilku julek a z pracą po studiach maks będzie konsultantem Orange i tyle z jego oskarkowania xD
@Grejt_Sajaman: może jak schudnie to doda mu to pewności siebie i będzie rwał laski? Tylko jak roboty nie ma to jak on chce się spotykać z laskami jak nawet na kawę go nie stać
@Grejt_Sajaman nie wyrwie top julki ale szansa jest, ze znajdzie sobie chuda. Rzadko, ale zdarzaja sie przypadki, ze bedzie to wielka milosc. Z dwojga zlego wiecznej samotnosci, a chwilowej radosci to drugie jest lepsze.
@yupitr: podejrzewam, że wtedy przyzna mi racje i ta cała reszta też, którzy twierdzą, że to ja jestem toksyczny i wpycham ich do dołu. Ja po prostu wiem kiedy należy się starać a kiedy sobie odpuścić. Sam oczywiście chciałbym schudnąć te 5-7kg do wagi sprzed kilku lat żeby mi było lepiej funkcjonować, ale w moim przypadku jest trudniej Za to robię co mogę. Np poświęcam czas na czytaniu książek/rozrywce a
@Grejt_Sajaman: Co najwyżej może jakiegoś wieloryba wyrwie 250kg z zezem rozbieżnym i wadą wzroku taką, że okulary wyglądają jak denka od słoika, a nie 8-10 laske
@Grejt_Sajaman: niezły masz o niego ból dupy, mam wrazenie ze chyba jednak gymmaxxing u niego zadziałał i mu zazdrościsz I grubasów bym nie nazywał incelami, fatcelizm można wyleczyć schudnięciem i siłownia Czasem zrzucenie tych 30 kg i dociecie do fajnej plażowej sylwetki jest dla takiej osoby game changerem
....
Znajomy bo aktualnie nadużyciem byłoby powiedzieć kumpel xD intzel z wyglądu 2/10 na niektórych zdjęciach 3/10 ubzdurał sobie, że jeśli schudnie będzie mógł wyrywać laski 9/10 bo uwaga w gimnazjum które było 15 lat temu Kinga od Friza z nim rozmawiała xD To nic, że w wieku 23 lat pracował 2 tygodnie, wszyscy się z niego w szkole śmiali, jest aspołeczny i ma #!$%@? charakter, ale posłuchał kilku typów na discord, że jak schudnie, zadba o swój samorozwój xDDDDDDD To wyjdzie z nizin społecznych
Akurat guzik prawda, bo nie bez powodu rodzimy się tam gdzie się rodzimy i jesteśmy tam gdzie jesteśmy, typowi się ubzdurało, że nie jest przegrywem bo od kilku wykopków usłyszał, że jest failed normie
i jak zwykle mnie się dostało , że jestem z tą swoją filozofią toksyczny i wciskam wszystkich do dołu a gościu poza zrzuceniem kilku kg nie zdołał nic osiągnąć. Wypisuje do tinderówek po 1000000000000000000000000 wiadomości dziennie ciesząc się, ze któraś dała mu matcha.
więc jeśli on chce spotykać się z julkami 8,9/10 przecie one go wyśmieją przy tym jak będzie mowa o doświadczeniu seksualnym i ilości partnerów xD
#!$%@?
#przegryw #blackpill #gownowpis #spoleczenstwo
@Grejt_Sajaman: o takich rzeczach sie zazwyczaj nie rozmawia na pierwszych randkach xD
Za to robię co mogę. Np poświęcam czas na czytaniu książek/rozrywce a
I grubasów bym nie nazywał incelami, fatcelizm można wyleczyć schudnięciem i siłownia
Czasem zrzucenie tych 30 kg i dociecie do fajnej plażowej sylwetki jest dla takiej osoby game changerem