Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +640
Niedziela, a baba nie śpi od 5 bo okazało się, że cała moja edukacja wyższa jest nieważna. Zadzwoniła pani Klara Sobieraj z Ministerstwa Edukacji z informacją, że minął termin na zaliczenie tego warunku z historii z 2. klasy gimnazjum, co pociąga anulację wszystkich kolejnych uzyskanych dyplomów i konieczność powtórzenia gimbazy. Niestety, jako że gimnazja zniesiono mam się pakować bo idę do pierdla i tam mam się dogadać z kapelanem w kwestii zaliczenia
czarnobialyblog +49
Pozwólcie że opiszę wam jak wygląda #wygryw #chwalesie czyli szczęśliwa (ostatnia) sobota i niedziela singla bez #zwiazki
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Czy OP ma szczęśliwe życie?
- Tak 55.4% (517)
- Nie 44.6% (417)
#mecz
aaaa, piłka kobiet, mea culpa ( ͡° ͜ʖ ͡°)